nastaran__s مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 185 عنوان یه سوال 52 بازدید | 10 پست سلام خوبینمن به نقاشی علاقه دارم ولی نقاشیم خوب نیست متاسفانه بنظرتون تمرین کنم میتونم ماهر بشم یا حتما بایداستعدادش رو داشته باشم؟و اینکه من چشمم ضعیفه مشکلی برا چشمم ایجاد نمیکنه؟ میخوام در آینده اکر خدا بخواد ویترای یادبگیرم و کار کنم کاش تصویرت نفس میکشید ای خاک عزیز من حرومت باد 😭🖤 امروز | 12:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بگویاسی عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 42331 ویترای که خیلی راحته طرح میذاری پشت شیشه و میکشیش |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 6553 نه تمرین کن دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨عضو رسمی انجمن H_T_A🤌🏻✨
nastaran__s مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 185 ویترای که خیلی راحته طرح میذاری پشت شیشه و میکشیش خب باید نقاشیت خوب باشه دیگه کاش تصویرت نفس میکشید ای خاک عزیز من حرومت باد 😭🖤
nastaran__s مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 185 نه تمرین کن بنظرت چشمم ضعیف تر نمیشه؟ کاش تصویرت نفس میکشید ای خاک عزیز من حرومت باد 😭🖤
آیدین_موراکامی عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 647 به عنوان کسی که تقریبا همه جور نقاشی رو امتحان کرده و نقاشی تو ژنشه، میگم که تمرین به مراتب مهم تر از استعداد ذاتیه😃و نه مشکل واسه چشم ایجاد نمیکنه من خودمم چشمم ضعیفهاز گوشی بازی ک بهتره
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 6553 بنظرت چشمم ضعیف تر نمیشه؟ سیسی دیگه تو هر فعالیتی بخوای داشته باشی باید روش تمرکز کنی نه نگران نباش دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨عضو رسمی انجمن H_T_A🤌🏻✨
nastaran__s مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 185 به عنوان کسی که تقریبا همه جور نقاشی رو امتحان کرده و نقاشی تو ژنشه، میگم که تمرین به مراتب مهم تر ا ... ممنون عزیزم کاش تصویرت نفس میکشید ای خاک عزیز من حرومت باد 😭🖤
nastaran__s مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 185 سیسی دیگه تو هر فعالیتی بخوای داشته باشی باید روش تمرکز کنی نه نگران نباش ممنونم عزیزم فقط اول پیامت چی نوشتی ؟سیسی؟ کاش تصویرت نفس میکشید ای خاک عزیز من حرومت باد 😭🖤
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 6553 ممنونم عزیزم فقط اول پیامت چی نوشتی ؟سیسی؟ مخفف کلمهSisterبه معنا خواهر میشه سیسی دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨عضو رسمی انجمن H_T_A🤌🏻✨
nastaran__s مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 185 مخفف کلمهSisterبه معنا خواهر میشه سیسی بوس مرسی عزیزم کاش تصویرت نفس میکشید ای خاک عزیز من حرومت باد 😭🖤