2777
2789

هندی 🥲😄

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هندی نه. ایرانی

شوخی کردم ولی ایرانی اصلن فیلم قشنگ پیدا نمیکنی من اینقد سرچ کردم بیخیال شدم

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
شوخی کردم ولی ایرانی اصلن فیلم قشنگ پیدا نمیکنی من اینقد سرچ کردم بیخیال شدم

اتفاقا فیلم های دهه هشتاد و نود ایرانی خیلی خوبن

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون

اتفاقا فیلم های دهه هشتاد و نود ایرانی خیلی خوبن

اگ فیلم خارجی ببینی اونا خوب نمیبینی

ولی تاپیک قدیمی سرچ کن اوتا معرفی کردن برو ببین

اگ فیلم خارجی ببینی اونا خوب نمیبینی ولی تاپیک قدیمی سرچ کن اوتا معرفی کردن برو ببین

چرا فکر میکنی فیلم خارجی ندیدم😐

خب سلیقه تو نیست. من دوس دارم.

اره ایرانی. در سبک پل چوبی

یادم نیس 😭😂

ولی شاید از اینا خوشت بیاد

سنتوری

سعادت اباد

بوتیک

کنعان

درباره الی

جدایی نادر از سیمین

چهارشنبه سوری

فروشنده

جهان با من برقص

رگ خواب

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

یادم نیس 😭😂ولی شاید از اینا خوشت بیادسنتوری سعادت اباد بوتیککنعاندرباره الی جدایی نادر از سیمین چه ...

ممنونم عزیزم😍

چندتاشو دیدم، بقیشو ندیدم