2777
2789
عنوان

تولدمه ☺☺

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 50 پست
شوهر بی لیاقت پس کادوت کو؟؟؟گولت زدم گفتم کادو نمیخوام ،خیلی هم میخوام

واقعا ک خیلی نمک نشناسی پس النگوهایی ک گزاشتی رو, پروفایلت از خونع بابات اوردی فردا, بیا, همون, محضری ک, عقدت کردم

واقعا ک خیلی نمک نشناسی پس النگوهایی ک گزاشتی رو, پروفایلت از خونع بابات اوردی فردا, بیا, همون, محضر ...

نه غلط کردم غلط اضافی کردم،طلاقم نده،کنیزی خودتوننه تو میکنم،اقا بذار زیر سایه ت باشم،ببخش خان دیگه از این غلطا نمیکنم

شتر درخواب بیند پنبه دانه😂😂😂

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد  خدایا شکرت بابت هدیه های قشنگی که بهم دادی ،میوه های زندگیم پسرم و دخترم👫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه غلط کردم غلط اضافی کردم،طلاقم نده،کنیزی خودتوننه تو میکنم،اقا بذار زیر سایه ت باشم،ببخش خان دیگه ...

چش سفید بزاز بیام خونع, میدونم چیکارت کنم 👊

چش سفید بزاز بیام خونع, میدونم چیکارت کنم 👊

الان خوابیدی پیشم .میزنم میمیریا.فکر کرده دورانه باستانه

شوتت میکنم ور دل ننه تا.صدا نده بخواب

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد  خدایا شکرت بابت هدیه های قشنگی که بهم دادی ،میوه های زندگیم پسرم و دخترم👫
الان خوابیدی پیشم .میزنم میمیریا.فکر کرده دورانه باستانه شوتت میکنم ور دل ننه تا.صدا نده بخواب

یکی بزن جون ننم یکی بزن پامیشه نمیدونم, چیکارت, میکنه دگ

یکی بزن جون ننم یکی بزن پامیشه نمیدونم, چیکارت, میکنه دگ

تا کار به جاهای باریک نکشیده برم