2777
2789
عنوان

تولدمه ☺☺

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 50 پست
تولدت مبااااااارک ایشالله همیشه دلت خوش و لبت خندون باشه و به همه ی ارزو های قشنگت برسی ❤️🌸🌺

ممنون.الهی امین.همچنین شما مهربون

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد  خدایا شکرت بابت هدیه های قشنگی که بهم دادی ،میوه های زندگیم پسرم و دخترم👫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تولدت مبارک💙 چه خوب که به دنیا اومدی💜گور بابای شوهر😒😕😀😨😈😐

فداتم مهربونم

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد  خدایا شکرت بابت هدیه های قشنگی که بهم دادی ،میوه های زندگیم پسرم و دخترم👫
شوهره منم هميشه يادش ميره مردا اينجورين

مال من یادشه چون دیشب گفت .گیج سیاست نداره .فکر میکنه من کادو برام مهمه .درصورتی ک بارها گفتم شما خودتون کادواید

تولد تولد تولدت مبارک  انشالله ب هر چی خوشی و آرامشه برسی💐💐💐💐💐💐💐💐💐

الهی امین.ممنون عزیز

عزیز دلم خانم خانما تولدتون مبارک صد ساله بشی با دل خوش انشالله از همسرتونم دلگیر نباش.این موضوع دی ...

قربونت برم عزیزم

من میگم پول نداری زبون که داری شکر خدا 3متر .از اون استفاده کن لااقل

قربونت برم عزیزم من میگم پول نداری زبون که داری شکر خدا 3متر .از اون استفاده کن لااقل

منم دقیقاااا همینو گفتم .حتی براش یه نامه نوشتم و حرفامو گفتم چون نخاستم حس گدایی محبت داشته باشم و فقط خاستم یادش بدم انتطار ما زنا چیه....ولی اینجوری فهمیدم که حس سرشکستگی داره وقتی نمیتونه هدیه حتی اررون بخره .اونا اصلا به حرف زدن و زبونی گفتن راعب نیستن .در عمل دلشون میخاد نشون بدن.خودتو ناراحت نکن

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.
تولدت مبار ک عزیزم منم 29 تولدمه امشب مامانم اینا اومرن ولیم کیک خریدن بابام 200 پول داد کادو مامانم ...

تولدشماهم مبارک.

تولدت مبارک .الهی که دلت شاد و لبت همیشه خندون باشه

الهی امین .ممنون

تولدت, مبارک عشقم, بوس بوس فک کن, من شوهرتم والاااااا  بیخیال حرص نخور

شوهر بی لیاقت پس کادوت کو؟؟؟گولت زدم گفتم کادو نمیخوام ،خیلی هم میخوام

تولدت مبارک خانمی خودا برو برای تولد خودت یه چیز خوب برا خودت بخر برای خودت جشن بگیر

حتما میگیرم .ممنون عزیز