سلام دوستان من تپلم ،دوستام که اسلیو کردن میگن این کارو نکن کل بدنت شل میشه و میوفته ،میگن ما پشیمونیم چون بعدش کلی باید هزینه ولیفت بازو وسینه وابدو کنی،اگه لیپو کنم بدنم فرم میگیره حجم چربی ها خیلی وسیع نیس ،ولی میگم اگه اسلیو کنم خودمو واسه یه عمر از شر اضافه وزن راحت میکنم
ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی
مثلا الان غبغب وگردن م رو ساکشن کردم خیلی خیلی عالی شد ،اینقد عالی خط فکم کانتور شده
ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی
دو تا موضوع جداستلیپو برای خوش اندامی اسلیو برای لاغریاصلا از یه وزنی به بالا رو لیپو نمیکنن
عزیزم شما انجام دادین ؟