2777
2789
عنوان

خانواده

65 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من تازه ازدواج کردم...

اوایل متوجه یه سری رفتار ها شدم و اما متوجه عمق ماجرا نبودم .. همسرم خیلی دنبالِ رو خانواده ش هست ..

و این منو بابت آینده نگران میکنه کسی بود که همسرش نسبت به خانواده ش خیلی حساس باشه و تونسته کنترلش کنه؟؟ مثلا ایشون هر وقت میاد خونه ما انتظار داره پذیرایی شه با اینکه مادرم شاغله و کمردرد و .. داره بنده خدا غذا درست میکنه و خب اونایی که شاغلن میدونن که چقدر سخته خسته بیای و هزار تا کار ... اما وقتایی که خونه خانواده خودشون میرن میگن مادرم نمیتونه غذا بزاره و از بیرون غذا میگیرن اما یبار نشد تو این مدت به مادرم یه تعارف بزنه که غذا نزارین امشب من میگیرم.. من بابت این تبعیض ها ناراحتم واقعا و حس خوبی ندارم

خب یکبار که باهم خوبین بگو اره مادرم بنده خدا سرکار میره کمر درد داره

اینا رو چند سری بگو

یبار بگو مثلا داریم میریم خونه پدرم چطوره فلان غذا بگیریم

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

سلام عزیزم این مورد خیلی از مواقع اتفاق میفته ...شما سعی کنید اول توضیح بدید برای همسرتون اگر قانع نشد مشاوره ...متاسفانه خیلی این مورد شایع هست و خیلی از آقایون طرف خانواده خودشون رو میگیرند و به خانواده همسرشان اهمیت کمتری میدهند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانم ، به نظرم شما هم به روش بیار و برای مادرت ارزش قائل شو ، بهش بگو مامانم خسته است از سر کار می یاد نمی خوام بهش زحمت بدم گناه داره ، بریم بیرون یه چیزی بخوریم یا بریم خونه مامان شما

خدای مهربان، به خاطر تمام نعمتهای خوبی که به من دادی سپاسگزارم ، عاشقتم