2777
2789
عنوان

راهیان نور

224 بازدید | 27 پست

بچه ها تا حالا رفتید میشه خاطره ای دارید بگید

قسمت نشده تا حالا برم ولی خیلی دلم میخواد برم و ذهنم چند هفته است درگیره همین موضوعه میشه برام از خاطراتتون بگین

دوستام رفتن من دوست داشتم برم ولی...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من زمان دانشگاه رفتم عاااالی بود یعنی عمرا فکر نمیکردم انقدر خوب باشه ، حس و حال خیلی قشنگی داره ، فضای روحانی ، کلا اونجا میری سیمت وصله

من بعد اون سفر خیلی تغییر کردم

یه چیزایی رو باید ادم بره و ببینه و بشنوه تا بفهمه و درک کنه

من یبار ازمدرسه رفتم یبارم از دانشگاه جفتش خوب بود حس و حال قشنگی داره

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

چون شنیدم هزینش حلال نیست نمیرمولی جالبه و خوش میگذره

چراحلال نباشه؟!!

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

میشه خاطره ای دارید تعریف کنید ؟

غذاهاش خوب بود ما رو ۴ صبح بیدار میکردن که بریم برای نماز تا ۶ صبحانه خورده سوار اتوبوس بودیم ناهار هم تو همون مناطقی که بردن بهمون میدادن . من اگه دوستام نبودن اصلا بهم خوش نمیگذشت. یه غرفه هم بود گفتن میتونین سوغاتی بخرین کلی خوراکی های خوشمزه بود.ساعت ۱۰ الی ۱۱ شب هم برمیگشتیم. رفت و برگشت هم تو رستوران بین راهی غذا خوردیم که غذاشون واقعا تمیز بود

خدا با ظالمان نیست . از خدا مایه نزار.

چون از طرف دولت تأمین میشه و ممکنه کسی راضی نباشه با این پول بری مسافرت 😁ولی کسایی که رفتن میگن خوب ...

اکثرا دانش آموزن همه دنبال اینن با دوستاشون اکیپ باشن یه سفری برن

خدا با ظالمان نیست . از خدا مایه نزار.