"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|شعور یک عده رو که میبینم، با خودم میگم یعنی واقعا با اینا توی یک مملکت زندگی میکنم❓️|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا
سهمیه ی 25 ک کار و در میاره متاسفانه درصد کمم بزنی قبولی ولی در کل چیز عادلانه ای نیس و ایشالا ورداشته شه !!!!!!
این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید)
نمیدونم ولی خب باید بخونی نخونده که نمیشه سهمیه فرزند شهید فک کنم زیاده 25درصد خیلی کم
25 درصد خیلییی بالاست راحت قبول میشه
این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید)
صفر که نه ولی هم ۱۰ تا ۲۰ درصد بزنه کنکور رو کار جمعه
"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|شعور یک عده رو که میبینم، با خودم میگم یعنی واقعا با اینا توی یک مملکت زندگی میکنم❓️|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا
عه 😅خدا کنه این سهمیه ها رو بردارنکلی کتاب و کلاس و معلم خصوصی براشون بگیرنولی سهمیه برداشته بشهواق ...
ایشالا ورداشته شه واقعا حرومه و اصلا عادلانه نیس ایشالا دختر شما از الان بخونه قبول میشه