2777
2789
عنوان

بند ناف جنین

98 بازدید | 17 پست

سونو رفتم دکتر گفت همه چی خوبه فقط تو برگه سونو خودم دیدم نوشته یک دور دور گردن پیچیده خیلی میترسم دوشنبه وقت دکتر دارم

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اوووه عادیه دختر من مداشت!

وزن زایمانم ۲ دور دور گردنش بود چند دورم دور دست و پاش!!

فقط باید حرکتاشو خیلی مواظب باشی کم نشه اصلا

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال من دو دور دور گردنش بود هیچی نمیشه 😁 فقط باید به. حزکاتش توجه بیشتر داشته باشی

عزیزم دلیل میشه زودتر سز بشم به خاطر این موضوع

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوووه عادیه دختر من مداشت!وزن زایمانم ۲ دور دور گردنش بود چند دورم دور دست و پاش!!فقط باید حرکتاشو خ ...

وای یا خدا همش احساس میکنم حرکاتش از دیروز کمتر شده دیشب نخوابیدم همش حواسم به حرکاتش بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مال من دو دور بود موقع زایمان طبیعی دکتر گفت سه دور شده

از بس ورجه ورجه میکرد

نگران نباش تا داخله که مایع دورش نمیراره چیزی بشه موقع زایمان هم دکترت حواسش هست .

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...
وای یا خدا همش احساس میکنم حرکاتش از دیروز کمتر شده دیشب نخوابیدم همش حواسم به حرکاتش بود

خانم خانما بی خوابی حرکتشو کمتر میکنه هاااااا

استرس هم همینطور!

هر وعده بعد غذا ببین چندتا تکون میخوره ۱۰ تا بود عالیه.

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ممنون عزیزم

قربونت🙂

خیلی نمونده ان شاءالله به سلامت میگذره آقا پسر میبینی لذتشو میبری همه این روزایی هم که به خودت تلخ کرده بودی میشوره میبره.

چند هفته این عزیزم ؟ منم تا دوشنبه میرم دکترم احتمالا سونو بنویسه

ان شاالله که سالمه طوری نیست

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

قربونت🙂خیلی نمونده ان شاءالله به سلامت میگذره آقا پسر میبینی لذتشو میبری همه این روزایی هم که به خو ...

ممنون فدات بشم مهربون انشالله

خیلی تو این چند ماه سخت گذشت انشالله دنیا بیاد آروم بشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند هفته این عزیزم ؟ منم تا دوشنبه میرم دکترم احتمالا سونو بنویسه ان شاالله که سالمه طوری نیست

۳۴ هفته ام عزیزم شما چند هفته ای انشالله ❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون فدات بشم مهربون انشالله خیلی تو این چند ماه سخت گذشت انشالله دنیا بیاد آروم بشم

مطمئن باش میشی دلت اروم میشه قلبت اروم میشه...

یه جنس جدیدو تجربه میکنی چالش ها متفاوته...

یه پسر داری مث کوه پشت خودت و خواهراش میشه ان شاءالله سالم و سلامت باشه...

اگه سرزایمان یادت موند منم دعا کن نی نیم سروقت وسالم دنیا بیاد🙃

۳۴ هفته ام عزیزم شما چند هفته ای انشالله ❤

به سلامتی عزیزم

منم تا دوشنبه ۳۴ هفته ام پر میشه

خدا کنه وزن نینیم خوب باشه

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗