2777
2789
عنوان

پسری که بگه

161 بازدید | 19 پست

خستش کردم با بحث و دعوا

گفت میخوام چند روزی تنها باشم روی خودم کار کنم توهم فکراتو کن به نتیجه برسیم

یعنی رفته؟

یا فرصت میخواد

میره بنظرتون؟

اقایون درخواست ندید به نینیار اطلاع میدم❌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه نرفته احتمالا بعد چند روز میاد و میگه به این نتیجه رسیده که شما به درد همدیگه نمیخورید و بعد میره در هرصورت رفته محسوب میشه

یا اگه نره هم یجوری رفتار میکنه انگار تو مقصر همه چی هستی و برات ناز میکنه و کسل کننده میشه

تجربه چذا زیاد بحث میکنی؟ مشکل چیه

دختر فالو میکنه و توجه نمیکنه درست و اینا

اخه اگه بره بلاک میکنه نکرده

هنوزم همو فالو داریم

خدافظیم نکرد نگفت کلا میرم گفت بزار تنها باشم

دختر فالو میکنه و توجه نمیکنه درست و اینااخه اگه بره بلاک میکنه نکردههنوزم همو فالو داریمخدافظیم نکر ...

مثلا منم کات کردم ولی همدیگرو بلاک نکردیم

منم وقتی کات کردم بی سرو صدا رفتم و اونم پیمو نگرفت.اینچیزا دلیل نمیشه که بگی نرفته

نه نرفته احتمالا بعد چند روز میاد و میگه به این نتیجه رسیده که شما به درد همدیگه نمیخورید و بعد میره ...

نمیخوام بره خودم مقصرم اصلا گفتم یه فرصت بهم بده خوب میشم گفت بشو قرار نیست که بمیرم

دارم با مشاورم حرف میزنم قرار شد اونم بزنه

چیکار کنم بنظرتون دیگه نرم سمتش😭

خسته شده

و احتمال رفتنش ۹۰ درصد هست

و اینکه همه چی از عشق و اعتماد میاد

همسر من وقتی باهم دوست شدیم کلی رفیق دختر هم داشت بدون اینکه یک بار بگم خودش به مرور رابطه اش با همه قطع کرد حتی دخترا پیام میدادن اسکرین میگرفت میفرستاد برام😁

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

دختر فالو میکنه و توجه نمیکنه درست و اینااخه اگه بره بلاک میکنه نکردههنوزم همو فالو داریمخدافظیم نکر ...

عزیزم این حق توعه که سره بی توجهی و دختر فالو کردن ناراحت بشی، چرا خودت باور کردی که مقصر تویی؟ گلم اون بازی احساسی راه انداخته که تو خودتو مقصر بدونی، رهاش کن ادم مناسبی نیس میدونم لابد وابسته ای و این حرفمو سخت میکنی

خسته شدهو احتمال رفتنش ۹۰ درصد هستو اینکه همه چی از عشق و اعتماد میاد همسر من وقتی باهم دوست شدیم کل ...

اخه رابطه ماهم همین بود چند وقته اینجور زده به بیخیالی

نمیخوام تموم شه

عزیزم این حق توعه که سره بی توجهی و دختر فالو کردن ناراحت بشی، چرا خودت باور کردی که مقصر تویی؟ گل ...

من گیررررر میکنم رو یه موضوعی خستش میکنم

نمیخوام بره خودم مقصرم اصلا گفتم یه فرصت بهم بده خوب میشم گفت بشو قرار نیست که بمیرمدارم با مشاورم ح ...

داره با روانت بازی میکنه تو کاملا حق داری با توجه به اینایی که گفتی هرکی بود مثل تو واکنش نشون میداد .خودتو با چیزای دیگه مشغول کن یا خودش برمیگرده یا میره پی کارش و تو از دست یه آدم آنرمال که روانتو به هم میریزه خلاص میشی