2777
2789
عنوان

رشد کودک

85 بازدید | 11 پست

سلام خانما ازتون خواهش میکنم اگه کسی درباره رشد بچه تجربه ای داره کمکم کنید دختر یه ماه دیگه میشه دوستاش اما خیلی ضعیفه ۷کیلوو۷۰۰گرمه قدش هم خوب نیست دورسرش هم خوب نیست خیلی زیرنموداره اشتهااصلانداره خیلی دکتربردم مشکل خاصی نداشت ولی هرکارمیکنم وزن نمیگیره بزرگ نمیشه دکترافقط ویتامین میدم که تاثیری ندارد دیگه دارم داغون میشم هر بچه ای رو که می بینم دوبرابر بچه منه همه فکرمیکنم نمیتونم بچه داری کنم بخدا دیگه دارم عذاب میکشم خواهشاً اگه کسی تجربه ای داره بهم کمک کنه خیلی نگران آینده شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت هانی ویت رو بهش بده . اشتها میاره.. درباره ش سزچ کن ..سیب زمینی آبپز رو بکوب کره بزن .نمک بزن ..قلقلی کن ..بریز ظرف گاهی بزار دهنش .. تپلش میکنه

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

منی که قدم ۱۶۵ و دود سرم زیاد و همسرم قد بلنده همین مشکل شما رو دارم..بچم چند رور دیگه پنج ماهش میشه ولی خیلی ریزه حرف مردم اذیتم میکنه..زینک و مکمل دادم بهش ولی قطعش کردم چون تو آزمایش ادرارش دفع پروتئین بود منم ترسیدم حالا چند روز دیگه میبرمش دکتر بازم

منی که قدم ۱۶۵ و دود سرم زیاد و همسرم قد بلنده همین مشکل شما رو دارم..بچم چند رور دیگه پنج ماهش میشه ...

چطور فهمیدیددفع پروتیین داره؟باآزمایش ادرار ساده نشون میده؟منم زیر چشم بچه م خیلی پفه یه دکترمیگفت شاید بخاطر دفع پروتیین باشه ولی قبلاً آزمایش ادرار داده بود امانمیدونم پروتیین دفع داشت یانه

ویتامین دی رو اگه تونستی حتما چک کن، مرتب بهش بده. فقط اگه خودت زود بلوغ شدی حواست به دختر باشه. حدودا از هفت سالگی ببرش زیر نظر متخصص غدد. من خودم وقتی کوچیک بودم خیلی قدم بلند بود ولی چهارم دبستان پریود شدم قدم همون۱۵۸ موند و تکون نخورد. ولی دوستم از همه ریزه تر بود. همیشه اولین نفر می نشست ولی الان ماشالله قدش تقریبا ۱۷۰ هست.

اون داروهایی که توش زینک داره، آرژنین داره زیاد نده فوقش سالی یکی یا دو شیشه اینا فقط بلوغ زودرس میارن. انشالله بچه تون صحیح و سلامت و موفق باشن.

مردک بی همه چیز درخواست دوستی نده.