2777
2789
عنوان

گیجم واسه طلاق

396 بازدید | 36 پست

بچها بیاین راهنمایی کنین من ۴ سال بایکی رفیق بودم ن کارکرد ن چیزی همش خونه بود هی ۴ سال چرا ۴ سال شد واسه اینک مسگف دس پر بیام نلمزد کنیم خلاصه ۳ سال نامزد موندم بازسرکاراینا نرف بخلطراینک نداش حلقه اینام نخریدم خلاصه دس بزنم داره هی رفتم کتک خوردم برگشتم ولی ب کسیم نمیگقتم ن راجتم بخام بگم ن دلم میومد بدشو بگم انتخابم بود بعد یسالم بود ک رفنه بودیم خونمون همش کتک خوردم عروسی اینانگرفتسم گف میریم مساقرت ولی کاراینا نکرد ببره همش گوشی فلان ن توجه ن چیزی ولی وام اینامو داده بودم بهش تونامزدی باوام وسایل ایناخریدیم خونه اجاره کردیم الان نزدیک یماهه اومدم خونه بابام واسه طلاق شوهرمم هی یماهه میگ برگرد ی فرصت بده عوض میشم بقران همش هی من میگم طلاق هی ادن میگ برگرد الان خیلیا ن ماشین. دارن ن موتور ن وسایل خونشون اینجوریه

الان من میدونم ذات عوض نمیشه فوقش یسال خوب میمونه ولی ب وسایلام یخچالم سایده مبلام قشنگن دلمم نمیومد زیاداستفاده کنم تمیز نگهشون داشم ب اونا ک فک میکنم ک میخادبفروشه بمن قرض اینا بود بده توافقی جداشیم اصن اتیش میگیرم همش میگم وسایلای مردم خیلی بدتره ماشین اینام ندارن دارن زندگی میکنن من خونه زندگیم اینجوریه حیفه اصن گیجم دیگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بچه نداری نرو بعدا تو گوشت میخونن بچه بیار درست میشه خودتو بدبخت نکن

تقویم عمر ماست جهان هر چه می کنیم *بیرون ز دفتر کهن سال و ماه نیست*سختی کشی ز دهر، چو سختی دهی به خلق *در کیفر فلک، غلط و اشتباه نیست #پروین_اعتصامی

غلط کرده دست روت بلند کردهاگ دلت هنوز پیشه باید بیاد تعهد کتبی بده ک ن دست روت بلند کنه ن چیزیسرکارم ...

اینجور آدما عوض نمیشن فردا یه بچه رو هم بیاره زیر دست این بابا وامصیبتا

تقویم عمر ماست جهان هر چه می کنیم *بیرون ز دفتر کهن سال و ماه نیست*سختی کشی ز دهر، چو سختی دهی به خلق *در کیفر فلک، غلط و اشتباه نیست #پروین_اعتصامی

گور بابای وسایل به فکر خودت باش در ضمن وسایلم اگه خودت خریدی می تونی پس بگیری فوقش اگه خواستی دوباره ازدواج می کنی توی پیری با ۲ تا بچه کتک بخوری یا پرت شی بیرون خوبه؟ شجاع باش با خانواده ات دوست باش راحت مشکلتو بگو و طلاق بگیر مطمئن باش پدر و مادرت درکت می کنن

عقل داشته باش اون وسایلا عمرتو سلامتیت نمیشهدستش هرز میره ی بار یجوری میزنتت ک نتونی بلند بشی

بخدا اصلا دیگ نمیدونم چیکارکنم همجوره ازیتم کردها این اخرا یبار منو انداخت بیرون النگواینامو دراورد مامانم اینا فرستادن رفتم باز دیدم یکیشو فروخت خرج توجیبیش کرد مردم قرعه اینا میزارن بدن چیزای بزرگ اینم طلافروخت خرج توجیبیش کرد بجااینک کارکنه خرج کنه دوباره بدتر رف ازقصد توگوشی بکوبا ینی بکوب کم مونده بود شبام نخابه این اخرین روز شام خورد گف جابندا رف توگوشی تافردا حتی درنیومد بیادصبونخ بخوره تنهای خوردم شام دیشبو داغ کردم اومد گف چرانپختی گفتم وا هس دیگ داغ کردم بخور واس شام میپزم گرف ازموهام کشید کتک زد النگواینامو دراورد انداخت بیرون الان یماهه هی میگ من قصدم طلاق نبود ک اونجوری کردم بری نصیحتت کنن گفتم وا ت اهل زندگی نیسی کاراینا نمیکنی توگوشی بودی منو نصیحت کنن خلاصه هی یماهه من میگم بیارقرض اسناتو بده طلاق اون هی کلی اصرارالتماس میگ هروز گریه میکنم بدون ت میمیرم بخدا برگرد

الان سرکار میره؟ متوجه نشدم ماشین داره؟

ن نمیره ولی میگ بیا دیگ یروزم بیارنمیمونم

اره ماشین داره باوامیم ک برداشه بودیم موتورم خریدیم وسایلامم ک دیگ خوبن دیگ جهیزیه خریدنی همرو ساید اینا برداشم تلوزیون بزرگ فلان

عزیزم منطقی باش ایشون از اول ایرادای زیادی داشتن ولی سالها باهاش موندی حتما دلیل خوبی پشتش هست

الان چرا میخوای جدا بشی؟ اگه جدا بشی زندگیت بهتر میشه؟ برنامت برای بعد از جدایی چیه؟ اینارو به من جواب نده به خودت بگو

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا اصلا دیگ نمیدونم چیکارکنم همجوره ازیتم کردها این اخرا یبار منو انداخت بیرون النگواینامو دراورد ...

ببین با خانواده ات صحبت کن

من همسرتو نمیشناسم

نمیدونم درست بشو هست یا نه

اما با این شرایطی ک گفتی ادم مناسب زندگی نیست

مگر اینکه واقعاااا تغییر کنه