بچها بیاین راهنمایی کنین من ۴ سال بایکی رفیق بودم ن کارکرد ن چیزی همش خونه بود هی ۴ سال چرا ۴ سال شد واسه اینک مسگف دس پر بیام نلمزد کنیم خلاصه ۳ سال نامزد موندم بازسرکاراینا نرف بخلطراینک نداش حلقه اینام نخریدم خلاصه دس بزنم داره هی رفتم کتک خوردم برگشتم ولی ب کسیم نمیگقتم ن راجتم بخام بگم ن دلم میومد بدشو بگم انتخابم بود بعد یسالم بود ک رفنه بودیم خونمون همش کتک خوردم عروسی اینانگرفتسم گف میریم مساقرت ولی کاراینا نکرد ببره همش گوشی فلان ن توجه ن چیزی ولی وام اینامو داده بودم بهش تونامزدی باوام وسایل ایناخریدیم خونه اجاره کردیم الان نزدیک یماهه اومدم خونه بابام واسه طلاق شوهرمم هی یماهه میگ برگرد ی فرصت بده عوض میشم بقران همش هی من میگم طلاق هی ادن میگ برگرد الان خیلیا ن ماشین. دارن ن موتور ن وسایل خونشون اینجوریه
الان من میدونم ذات عوض نمیشه فوقش یسال خوب میمونه ولی ب وسایلام یخچالم سایده مبلام قشنگن دلمم نمیومد زیاداستفاده کنم تمیز نگهشون داشم ب اونا ک فک میکنم ک میخادبفروشه بمن قرض اینا بود بده توافقی جداشیم اصن اتیش میگیرم همش میگم وسایلای مردم خیلی بدتره ماشین اینام ندارن دارن زندگی میکنن من خونه زندگیم اینجوریه حیفه اصن گیجم دیگ