2777
2789
عنوان

نذری

67 بازدید | 17 پست

یسریا رو دیدم میگن واسه هر حاجتمون همیشه نذر میکنیم که حاجت بگیریم فلان غذا یا حلوا رو بدیم و واسه تمام حاجتاشون هم همون نذر رو میکنن و فورا هم دیدم جواب میگیرن ،نذر دیگه ای رو هیچوقت تست نمیکنن ،شما هم دارید همچین نذری که همیشه ازش جواب گرفته باشید؟

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

والا ماکه هر نذری کردیم جواب نگرفتیم انگار ازطایفه شیطانیم،خدانیست زیاد خودتو اذیت نکن اگرم باشه برا ماها نیست وقتی یکیو دیدی از سر بیچارگی شروع کردبه نذر و دعا کردن ببین خدام فراموشش کرده پس زور نزن

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ماکه هر نذری کردیم جواب نگرفتیم انگار ازطایفه شیطانیم،خدانیست زیاد خودتو اذیت نکن اگرم باشه برا ...

هست ولی باید واسطه قرار بدی چون ماها صدامون به گوشش نمیرسه باید یه سمتی داشته باشی تا حرفتو بشنوه متاسفانه🙂

سه بار از نذر صلوات برا شهید ابراهیم هادی جواب گرفتم .بقیرو امتحان نکردم

حاجات سخت بود؟ واسه هر حاجت چندتا صلوات فرستادی واسشون؟ اول صلوات فرستادی بعدش حاجت گرفتی ؟ یا بعدش صلواتا رو فرستادی ؟

هست ولی باید واسطه قرار بدی چون ماها صدامون به گوشش نمیرسه باید یه سمتی داشته باشی تا حرفتو بشنوه مت ...

مثلا من واسطمو از کجا پیدا کنم مگه خدا واسطه میخواد؟اگه اونجوره هیچی نمیخدام

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،
والا ماکه هر نذری کردیم جواب نگرفتیم انگار ازطایفه شیطانیم،خدانیست زیاد خودتو اذیت نکن اگرم باشه برا ...

ناامید نباش آبجی ، ایشالا حل بشه مشکلاتت

ناامید نباش آبجی ، ایشالا حل بشه مشکلاتت

ممنونم ایشالله شمام

حاجات سخت بود؟ واسه هر حاجت چندتا صلوات فرستادی واسشون؟ اول صلوات فرستادی بعدش حاجت گرفتی ؟ یا بعدش ...

نمیدونم میشه اسمشو گذاشت سخت یا نه ولی بابام سه چهار ماهی رسما بیکار شده بودو دیگه کم کم داشتیم تو نون شبمونم کم میاوردیم پس اندازو اینام تموم شده بود

نذر کردم ۱۰۰ تا صلوات بفرستم هدیه کنم به روح شهید ابراهیم هادی تا بابام یکار عجله ای پیدا کنه

یادمه اونموقع حالمم خوب نبودی زیادم ادم اعتقادی نیستم همینجوری گفتم امتحان کنم

شب نیت کردم صبح زنگ زدم بابام سرکار بود

دوبار هم برا سلامتی اطرافیانم نذر کردمو کاملا جواب داده

امتحانش ضرری نداره

حاجات سخت بود؟ واسه هر حاجت چندتا صلوات فرستادی واسشون؟ اول صلوات فرستادی بعدش حاجت گرفتی ؟ یا بعدش ...

نه اول حاجت گرفتم بعد صلوات فرستادم ولی یادمه بعدیارو مثلا ۱۰۰ تا گفتم ۱۰ تاشو فرستادم باقیشو بعد گرفتن حاجت فرستادم

برا ماکه صدامونو همینجوری نشنید مجبور شدیم یه واسطه پیدا کنیم تا از طریق اون به حاجتمون برسیم

واقعا منظورت از واسطه چیه؟واقعا نفهمیدم

واقعا منظورت از واسطه چیه؟واقعا نفهمیدم

من مثلا یه شهید رو واسطه قرار دادم حاجتمو ازش خواستم

اصولا چون شهدا پاکن و بی گناه حرفتو زمین نمیندازن و میتونی ازشون بخوای برات دعا کنن تا حاجتتو بگیری