2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 30 پست
اوه خودت حس میکنی میتونی با خیانتش کنار بیای؟ با اینکه شاید تو اینده هم خیانت بکنه میتونی کنار بیای ...

خواهر الان فقط میدونم بشدت ازش متنفرم

خودمم نمیدونم میخوام چکار کنم مصیبته

ممنونم خواهر خوبم گلم اگر نرم مدرسه فکر و خیال داغونم میکنه حداقل میرم با بچه ها مشغول میشم شاید بهت ...

کاش کمکی از دستم برمیومد 🥲❤️

اره راست میگی اینم هست

میدونم خیلی سخته و واقعا داری اذیت میشی الان ولی هیچکس حتی شوهرت اندازه حال خودت اهمیت نداره

به فکر خودت باش بیشتر حالتو بد نکن 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی 🥲 کاملا میفهمم چی میگی من با اینکه از پارتنرم خیانت دیدم خیلی داغون شدم. چ برسه به شما که از شوهرتون خیانت دیدین

فقط میتونم بگم قوی باش این روزا هم میگذره 🥲

بذار یکم آروم بشی شاید بیاد برات توضیح بده در صورتی که خیانت توضیح نداره ولی عجله آیی تصمیم نگیرین

بذار باهات صحبت کنه توضیح بده اگدیدی واقعا نمیشه ادامه داد آونموقع تصمیم خودتو بگیر

قوی باش دختر

خواهر الان فقط میدونم بشدت ازش متنفرم خودمم نمیدونم میخوام چکار کنم مصیبته

زمان بده به خودت و ترجیحا الان بحثو باز نکن بشین قشنگ فکر کن ببین چیکار کنی به نفعته یا باهاش اتمام حجتم کنی چیا بگی که ازت بترسه الان عجله کنی فقط همه چی بدتر میشه

زمان بده به خودت و ترجیحا الان بحثو باز نکن بشین قشنگ فکر کن ببین چیکار کنی به نفعته یا باهاش اتمام ...

بهش گفتم که مچتو گرفتم و صبح گفتم اتمام حجت کنم یا ادم میشه و سعی کنه جبران کنه یا اگه نه بره گم بشه از زندگیم بیرون

بهش گفتم که مچتو گرفتم و صبح گفتم اتمام حجت کنم یا ادم میشه و سعی کنه جبران کنه یا اگه نه بره گم بشه ...

چیزی نگفت؟نباید زودتر بگی و بهش فرصت بدی تا بهونه و کلی دروغ سرهم کنه باید همون موقع که میخوای باهاش حرف بزنی بگی تا خودشو لو بده

چیزی نگفت؟نباید زودتر بگی و بهش فرصت بدی تا بهونه و کلی دروغ سرهم کنه باید همون موقع که میخوای باهاش ...

اره عصبی بود

اما من زیر بار نمیرم و هر حرفی بخواد بزنه بهش اجازه نمیدونم