2777
2789
عنوان

یه سوال

175 بازدید | 23 پست

دیدین بقیه چطوری جذب یه نفر میشن

من خیلییی مهربونم یعنی قربونت برم و فداتشم عزیزم دلم و... اینا از دهنم نمیوفته ولی یه رفیق دارم تو گپ و اینا هیشکی فیس و اینارو هم نمیبینه درجا جذبش میشن همه بهش درخواست میدن نمیدونم چیکار کنم راه حلی کاری هست انجام بدم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفیقم عادی برخورد میکمه ولی من شوخی و مهربونی رفتارمم خیلی بهترتره ولی دلیلشو نمیتونم بفهمم چرا ازون بیشتر خوششون میاد یه جرکتای ریز میزنه طرف و غیرتی میکمه نامحسوس از خودش تعریف میکنه یعنی میتونه بخاطر اینا باشه؟

چون من غرورمو اولویت میزارم و بخاطرش کسیو ک ازش خوشم میومد و از دست دادم یعنی راه و باز گذاشتم که بیوفته با رفیقم🫠💔

باید سیاست به خرج بدی، کمتر محل بدی

اگه همیشه تو دسترس باشی و مهربون برخورد کنی ترسی برای از دست دادنت ندارن با خودشون میگن اینکه همیشه هست

- اول باید شروعش کنی تا بعد بتونی بهترش کنی؛

چطوریع بگو

مثلا یجوری برخورد میکنه یا ب من میگه فلان حرفو تو گپ بزن اینو بگو بعد میگم اونم از خودش تعریف میکنه و... ولی من اصلا اینشکلی نبستم سیاست رابطه رو بلده همرو جذب میکنه حتی اوناییم که این حرکتارو باهاشون نمیزنه

باید سیاست به خرج بدی، کمتر محل بدیاگه همیشه تو دسترس باشی و مهربون برخورد کنی ترسی برای از دست دادن ...

وای دقیقا الان بود و نبود من انکار مهم نیست اهمیتی نداره براشون بعد من سر این موضوع بشدت ناراحتم طرف خیلی منو نادیده میگیره منم کلی خودخوری میکنم چرا از دستش دادم

وای دقیقا الان بود و نبود من انکار مهم نیست اهمیتی نداره براشون بعد من سر این موضوع بشدت ناراحتم طرف ...

هرچی پیچیده تر باشی و شفاف نباشی بقیه بیشتر کنجکاو میشن که بخوان بشناسنت

- اول باید شروعش کنی تا بعد بتونی بهترش کنی؛

هرچی پیچیده تر باشی و شفاف نباشی بقیه بیشتر کنجکاو میشن که بخوان بشناسنت

ببخشید شما تو این مسئله میتونید کمکم کنید؟

زهرا واقعا یجوری آدمارو جذب میکنه نگم براتون🫠

زهرا همون رفیقمه