2777
2789
عنوان

اوج حسادت

87 بازدید | 13 پست

امروز رفتم سوپر خرید کنم ی دسر دیده بودم خامه و بستنی نداشتم رفتم بخرم تو راه زنداییمو دیدم اون اونور خیابون بود هرچی صدا زدم و دست تکون دادم محل نداد من احمقم رفتم اونور خیابون هم دید دارم بهش نزدیک میشم گوشیشو دم گوشش گذاش ک مثلا داره تلفن صبت میکنه بعد گفتم سلام گفت عزیزم مگه نمی بینی تلفن صحبت میکنم هی از اونور خیابون م بال بال میزنی زشته منم واقعا ناراحت شدم فقط رفتم خونه ی پیام بلند بالا هم ب داییم دادم آدمش کنه 😓😓😓😓😓😓هرچی خوردم از دل مهربونم بود💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی سیریش شدی دیگه ربطی به دل مهربون نداره یموقع آدم حوصله کسیو نداره

عزیزم این سیریشی نیس شما آشناتو تو خیابون میبینی نمیری سلامی کنی؟؟ این کلا رفتارش همینجوریع همیشه دل بقیه رو میشکونه

۲۵

منم ۲۶سالمه اتفاقی دیدم پیامتو دوس داشتم اگر میشه کمکی بکنم از ناراحتی دربیای

نمیدونم چه شرایطی داری یا رابطت با فامیل و اشنا چطوره

ولی هرچی از فامیل دوری کنی برای خودت و اعصاب روانت بهتره

برات مهم نباشه اول خودت و دوم خودت و بعدش خانواده الویته

تو فکرش نرو سنی هم رسیدی که بتونی از هرکی میخوای دوری کنی یا جوابشونو بدی..نزار بقیه بهت اسیب بزنن🫂

منم ۲۶سالمه اتفاقی دیدم پیامتو دوس داشتم اگر میشه کمکی بکنم از ناراحتی دربیاینمیدونم چه شرایطی داری ...

باشه عزیزم

مرسی ک راهنماییم کردی

واقعا وقتی دورم ازشون ارامش فکری دارن♥️♥️♥️