kaftare_kakol_be_sar مدیر استارتر عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 764 عنوان وقتی عاشق میشی 106 بازدید | 11 پست یه حسیه که اگر یه روزی ازش جدا بشی هزار تا آدم از اون بهتر هم به چشمت نمیان دیگه انگار ذوقی واسه داشتن پارتنر یا همسر نداریو اگرم بهش برسی بدبخت میشی با این وضعیت😂خلاصه راه تنهایی بسیار پسندیده هست دوستان هیچوقت ترکش نکنید 1404/11/18 | 02:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 16702 اوکی درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
mohisar عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 4430 دقیقا من الان همونجوریم ک تو میگیعاشق شدم بهم نرسیدیمالان هیچ کس رو در حد اون نمیبینم و تنهام نه دوستینه ازدواج
kaftare_kakol_be_sar مدیر استارتر عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 764 دقیقا من الان همونجوریم ک تو میگیعاشق شدم بهم نرسیدیمالان هیچ کس رو در حد اون نمیبینم و تنهام نه دوس ... منم همینم کاملا درکت میکنم یه نفر بهم پیشنهاد داد به شدت برخورد کردم بدبخت گرخید😂🫠
تیام08 عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 2334 عاشق یه آدم درست شدن از نظر من ته ته لذته🫠 دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝
mohisar عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 4430 منم همینم کاملا درکت میکنم یه نفر بهم پیشنهاد داد به شدت برخورد کردم بدبخت گرخید😂🫠 چی بگم مگه دشت تقدیر عاشقارو بهم برگردونهمن از همه مردا چندشم میشه جز اوناصلا نمیتونم جز اون کسی رو ببوسم
kaftare_kakol_be_sar مدیر استارتر عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 764 چی بگم مگه دشت تقدیر عاشقارو بهم برگردونهمن از همه مردا چندشم میشه جز اوناصلا نمیتونم جز اون کسی رو ... منم همینطور خواهرحیف که الاغه نمیفهمه
kaftare_kakol_be_sar مدیر استارتر عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 764 همشون همینن واقعا بعضی وقتا دلم میخواد بگیرم تکونش بدم بلکه به خودش بیاد آخه مَرد مردم آرزوشونه کسی عاشقشون باشه چرا منو از خودت میرونی🫠
mohisar عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 4430 واقعا بعضی وقتا دلم میخواد بگیرم تکونش بدم بلکه به خودش بیاد آخه مَرد مردم آرزوشونه کسی عاشقشون باشه ... ببین اونا میدونن ک ما عاشقیمدقیقا همین رفتار رو میکننفکر نکن نمیدونهعشق من با وجود درک کامل از شرایط اینکارو کردنون دونه ای ۱۰ تومن میخورن بچه و الاغ ک نیستنزیاد خودتو درگیرش نکن تو سرنوشت هم باشید میشهههه
kaftare_kakol_be_sar مدیر استارتر عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 764 ببین اونا میدونن ک ما عاشقیمدقیقا همین رفتار رو میکننفکر نکن نمیدونهعشق من با وجود درک کامل از شرایط ... هعی چیبگم والا☹️💔