زهراgh مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1364 عنوان دل درد 72 بازدید | 15 پست چیکار کنم خواب بودم از شدت درد پا شدم ترسیدم رو تخت بالا بیارم نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید امروز | 02:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قاصددک۱۴ عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 312 کجای دلت درد میکنه؟دلپیچه داری؟ گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
زهراgh مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1364 وایییی تازه پریود شدی؟😑 اخخ نه همینطوری مریض شدم نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید
زهراgh مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1364 کجای دلت درد میکنه؟دلپیچه داری؟ وای معدم دلم قاطی کردم دیگه حس میکنم معدم وایستادخ هضم نمیکنه نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید
setayeshmalek عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 645 اخخ نه همینطوری مریض شدم الهی🥺وسط ماهه؟اگه وسط ماهه ممکنه تخمک گذاری باشهاگه نه هم که از گوارشه
setayeshmalek عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 645 وای معدم دلم قاطی کردم دیگه حس میکنم معدم وایستادخ هضم نمیکنه یبوست داری؟
زهراgh مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1364 الهی🥺وسط ماهه؟اگه وسط ماهه ممکنه تخمک گذاری باشهاگه نه هم که از گوارشه ههی قربونت برم اره از گوارشه💔 نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید
زهراgh مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1364 یبوست داری؟ وای عاره نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید
setayeshmalek عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 645 وای عاره اوه اوه🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️مامانم و خواهرم و مادربزرگم همینطوری اند درکت میکنم🤦🏻♀️
قاصددک۱۴ عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 312 وای معدم دلم قاطی کردم دیگه حس میکنم معدم وایستادخ هضم نمیکنه آخی چه بد.اگه داری یکم عرق نعنا یا نوشابه بخور.ولی برو دکتر حتما.همسر من همینطوری بود اون هفته رفتیم دکتر گفت ورم معده داری.بهش دارو داده بهتره گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
زهراgh مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1364 اوه اوه🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️مامانم و خواهرم و مادربزرگم همینطوری اند درکت میکنم🤦🏻♀️ وای خاله هدی من مامان بزرگم اونام هفته پسش همینطوری بودن خیلی بده ایشالا خوب شن نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید
زهراgh مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1364 دلم درد میکنه هعی منم😭ایشالا خوب شی نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید