2777
2789
عنوان

قانون جذب

117 بازدید | 18 پست

من برام سوال قانون جذب که به هرچی فکر کنی جذب میکنی یا این قانون که میگه از هرچی بترسی سرت میاد

یه جوری نیست بنظرتون

من یه جا خوندم قانون جدب اون چیز ماورایی که ما فکر میکنیم نیست در اصل یه چیز انگیز بده یا استرس اوره مثلا من به خودم میگم فلان دانشگاه قبول میشم ناخوداگاه انگیزه بهم میده بیشتر و بهتر درس میخونم و قبول میشم

نه میم داره نه ح یدونه ر داره محمد نامی کجای تیم من وجود داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با سابلمینال استفادش کن من راضیم از این کار

سابلیمان چیه

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

اینا اصلا اینجوری کار نمیکنن همه چی مربوط به نا خودآگاهه

یه مثال میزنی

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

یه مثال میزنی

مثلا تو باید تو ناخودآگاه ات یه چیزی ثبت بشه

با اینکه حتی خودت یادت نیست ولی بدنت و ذهنت خودت بکشه سمت اون چیز اینجاس که ارتعاشت باهاش یکی میشه

حامی حیوانات..!! تو تاپیک های مربوط به حیوونا تگم کنید میام میخونم /مامان گربه /عشق هاپو

قانون جذب خیلی خوب و پیچیده هست منم واردش شدم البته با دعا و سوره قرآنی قشنگ میترکونی

ببین من از یه چیزی میترسم البته وسواسه دست خودم نیست از یه مر..یضی

ولی دعا میکنم هیچوقت مبتلا نشم بهش ولی باز با هر علامتی تو بدنم فکر میکنم اون مر..صیس

چله اینا حتی براش بر میدارم که ازش دور باشم و یکم حالم خوب شه ولی نمیشه

البته این فقط مشکل من نیست مشکل کسایی مث منن که وسواس بیماری پنداری دارن

تو میخای ب ی چیزی برسی وقتی ب اون چیز فکر میکنی اون حس مهمه هر چقد اون حس عمیق تر باشه زودتر ب خواسته میرسی و دقیق تر

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم.