2777
2789
عنوان

من حالم بده

80 بازدید | 5 پست

هیچ کسیو جز خدا نمیشناسم ولی اونم کمکم نمیکنه

من ۵ ماهه تو استرس شدیدم یه روز نشده یکم نفس بکشم از دست وسواسم از وحشتم از فشار درسام بار عاطفی کاتم مشکلی که تو عملم پیش اومد واقعا منو به مرز جنون رسونده

تورو خدا شما یه چی به خدا بگید بلکه حرف شمارو گوش بده

اخه من دردمو به کی بگم 😭😭

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد برا همه هی غمم هست به یاد عزیزای از دس رفتمون تو اون شبا بیفت همشون جوان بودن و پر ارزو

ای کاش منم میرفتم یه گوله میخوردم میمردم به مرز خودکشی دارم میرسم

من دورم سیاهی شده هیچ چیزیو نمیتونم درک کنم و ببینم

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

مشاور رفتی

رفتم چیزی حالیش نبود