2777
2789
عنوان

نظر شما چیه

61 بازدید | 8 پست

سلام من پسرم 26 سالمه . فک نکنم دیگه بشه ازدواج کرد و به عنوان یه مرد میگم دیگه نمیشه هیچ دختری خوشبخت کرد . برای حداقلی ها باید یک عمر زجه زد و دوید . پراید شده 500 میلیون خونه رهنش شده 1 میلیارد و ما همچنان در حال دویدن هستیم . نه میشه با کسی اشنا شد نه هیچی. اولش حس میکردم شاید مشکل از منه ولی بعدا فهمیدم نه خیلی ها مثل منن . حتی دیگه رغبت نمیکنم به دختری پیام بدم . مگه گناه ما چی بود؟ سهم ما هم شده تنهایی ... کاش کشوری به نام ایران وجود نداشت و ما هم هیچوقت به دنیا نمیومدیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه هستم چی میگی عزیز.. انشالله براتون جور بشه و بدونید همه وضعیتمون همینه، ولی اینو میدونم که آین ...

اره اول حسرت میخوردم که شاید من بی عرضه ام که خونه ماشین ندارم . ولی دیدم نه نمیشه . هرکار میکنم یه ماشین بخرم نمیشه . چجوری برم خواستگاری؟ نمیگن چرا ماشین نداری! خودم خجالت میکشم . اهل دوستی ام نیستم تنهایی خیلی اذیت کنندس

خب الان وضعیت همه ی همسن و سال های ما همینه نباید انقدر ناامید بود همیشه اوضاع اینطور نمیمونه و اینک ...

نه ابجی دیگه به تلاش کردن نیست من پرپرش حقوقم ماهی 25 چقدر تلاش کنم یه ماشین بخرم؟؟؟؟؟ نمیشه دیگه

اره اول حسرت میخوردم که شاید من بی عرضه ام که خونه ماشین ندارم . ولی دیدم نه نمیشه . هرکار میکنم یه ...

بی عرضه نیستید جناب فقط شرایط اوکی نیست.. غصه نخورید آخر همه چیز خوبه🤍