2777
2789
عنوان

این دیگ چ مرضی ایه

206 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من کورتون خوردم ۸ ماه پیش با ددز بالا بخاطرچشام

استخوانام کوچیک میشه صورتم کلا کوچیک شده فک و دندون و ...

ینی زبانم تو دهنم بزرگ میشه اونقد فصای دهانم کوچیک شده

تازگی متوجه شدم که زبانمم کوچیک شده

دستام ک کوچیک شده بایدپوستش شل میشد دیگ ولی نیس انگار از اول همینجور بوده

اما پوست صورتم گوششتی و شله

ینی چی اخ ینی بخاطر کورتون اینجور میشه ؟؟؟؟

این دیگ چ مرضیه ب سرم اومده😔😔

عجیب نیس بنظرتون ؟

🥺

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید فکر میکنی خوب

مگه میشه کوچیک بشه اینجور

شاید لاغر شدی اینجور فکر میکنی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اشتهات هم بالا رفته و اینکه به وزنت اضافه نشده ؟

ن اشتها اینا ن پف کردم شدی کوشینگ شدم بعدش اینحوری شد بمرور الان ۸ ماهه ولی بازم کوجیک میشه بینیم خیلی بد شده

معمولا باید پف بشه باکورتوناسترس شدید و تمرکز زیادی داری رو بدن

ن کوشینگ شدم بخصوص صورتم خیلی بد پف کرده بود بعدش بمرور ۸ ماه تخلیل رفته الان بازم کوچیک میشه

شاید فکر میکنی خوب مگه میشه کوچیک بشه اینجور شاید لاغر شدی اینجور فکر میکنی

ن بابا کاش اینجور میبود خیلی دلم گرفته😔کاش خدا معجزه میکرد برمیگشتم ب چن ماه پیش صورتم دارم خفه میشم از ناراحتی دندونام حیف شد فکم بینیم

اخه دارو که استخونو کوچیک نمیکنه.. تازه تا اونجا که یادم میاد کوروتن باعث میشه صورت اینا پف کنه و اح ...

ن خیلی زیاد خوردم کوشینگ شدم اروم اروم تحلیل رفت استخونا و همه چیز

😣خیلی دلم گرفته کاش درس میشد ولی اخ چحوری ب جز معجزه فک نکنم چیزی درستش کنه

ن بابا کاش اینجور میبود خیلی دلم گرفته😔کاش خدا معجزه میکرد برمیگشتم ب چن ماه پیش صورتم دارم خفه میش ...

شاید تیروئید داری اخه یه دفعه اینجور شدی حتما یه ازمایش بده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

شاید تیروئید داری اخه یه دفعه اینجور شدی حتما یه ازمایش بده

ن عزیرم تیروئید ندارم از وقتی اون کوفتی رو خوردم اینجور شدم

فک کنم استختونام التهاب داشتن و سرمایی بودن از یطرفم کورتون خوردم نابود شدن

نمیدونم اخرش کجا میره . دندونام خیف شد لثه هام . استخوان فک اینا دارم دیکنه میشم فک میکنم . صبا از خواب یدار میشم انگار جهنمه همه چی برام . کاش خدا معجزه میکرد . چرا من همیشه حالم بده . چرا همیشه مشکل دارم . خدایااااا تو خدایی

رحم کن بهم 😔

ن عزیرم تیروئید ندارم از وقتی اون کوفتی رو خوردم اینجور شدمفک کنم استختونام التهاب داشتن و سرمایی بو ...

اخه کورتون اینجور نمیکنه عجیبه والا

توکل بر خدا زودتر سلامتیت برگرده

صدقه هم بنداز حتما