ftmebhi مدیر عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 180 عنوان میشه کمکم کنید | مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 37 پست من 1 ساله ازدواج کردم زندگیم داره خراب میشه نمیدونم چیکار کنم بین طلاق و زندگی موندم طلاق بگیرم برم کجا هیچکسو ندارمزندگی کردنمم عذاب شده شوهرم از یه دختره خوشش میاد هی هروز اسمشو میاره دیوونم کرده 1404/11/18 | 01:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ftmebhi مدیر استارتر عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 180 خب این حالت که میاد واسه شما هم تعریف میکنه یکم نرمال نیست اگه بفرض از این خانم هم یه جوری رد بشه ا ... نه اصلا اون دختره روحش م خبر نداره
اسرا_15 عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 499 نه اصلا اون دختره روحش م خبر نداره گفتم که فکر هم نکنم اینجور مردها زیاد حل و جرئت نزدیک شدن به طرف رو داشته باشن شما رو بعنوان همسر کنار خودش داره مادر دو دختر زیبا 💕
ftmebhi مدیر استارتر عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 180 گفتم که فکر هم نکنم اینجور مردها زیاد حل و جرئت نزدیک شدن به طرف رو داشته باشن شما رو بعنوان همسر کن ... خیلی بدم میاد ازش واسم دعا کن 😢
اسرا_15 عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 499 حتما با یه روانشناس خوب صحبت کنید .این حالت های همسرتون تمایلاتش مربوط ب روانشناسی میشه یکم درمان راهکار بهتون میده .واقعیت الان بخواین طلاق بگیرین چه دلیلی میخواین بیارین ؟ اول از دکتر کمک بگیرین یه مدت راهکارهاش انجام بدین تا ببینید چطور میشه مادر دو دختر زیبا 💕
اسرا_15 عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 499 خیلی بدم میاد ازش واسم دعا کن 😢 ان شاالله که هر چی خیره واستون پیش بیاد خدا کمکتون کنه مادر دو دختر زیبا 💕
ftmebhi مدیر استارتر عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 180 حتما با یه روانشناس خوب صحبت کنید .این حالت های همسرتون تمایلاتش مربوط ب روانشناسی میشه یکم درمان را ... یعنی این دلیلی که گفتمو قاضی قبول نمیکنه
اسرا_15 عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 499 یعنی این دلیلی که گفتمو قاضی قبول نمیکنه من دقیق از قانون سر در نمیارم .پیش یه وکیل برین برای مشاوره فکر نکنم هم هزینه خاصی داشته باشه مشاوره .ولی کلا تو ایران پروسه طلاق متاسفانه واسه زن خیلی سختهکاش اون موقع نصف خونه رو بنام خودتون میزدین مادر دو دختر زیبا 💕