2777
2789
عنوان

دیدن فیلم بد

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 92 پست
نگو دیگه همون مثال خواهرت خوبه

من چیکارکنم یادم بره

من خیلی بدهیکلم خیلی چاقم اماهمش میگه برام آرایش کن لباس خوب بپوش بخدانمیزاره یه لباس بخرم ولی بازم براش کم نمیزارم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کسی ک حاشا میکنه بترس

چرا؟

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

باشه خب حالا ببینی این چاقالو های پشمک چی برای دیدن دارن

چمیدونم

صحبت بکن باهاش بگو یسری دیگ از اینا ببینم ن من ن تو

صحبت کردم گفت خیلی پرروشدی هردفعه هم میشه میگه خیلی پررویی گوشیتومیگیرم اینا

والا اگ قبول میکرد و میگفت اشتباه کردم معذرت میخواست میشد پذیرفت اما دروغ خیلی سنگینه

نه اصلاقبول نمیکنه

صحبت کردم گفت خیلی پرروشدی هردفعه هم میشه میگه خیلی پررویی گوشیتومیگیرم اینا

وا بگو پرویی نشونت میدم غلط میکنه خط و نشون میکشه مگ باباته شوهرته

شوهر ادم ینی شریک زندگی ن اقا بالاسر بگو گوشیمو بگیری میتونی بگیر تا بهت بگم ی ذره سلیطه باش

من چیکارکنم یادم برهمن خیلی بدهیکلم خیلی چاقم اماهمش میگه برام آرایش کن لباس خوب بپوش بخدانمیزاره یه ...

بگو باشه هرچی خودت دوست داری بخربپوشم آرایشم بکن توخونه چه اشکالی داره حالا حوصلت هم نمیکشه نیم ساعت قبل خواب یه آرایشی لباس خواب جذاب بپوش به چشمش بیاد بعضی مردها هم ازآرایش متنفرن

بگو باشه هرچی خودت دوست داری بخربپوشم آرایشم بکن توخونه چه اشکالی داره حالا حوصلت هم نمیکشه نیم ساعت ...

بخداهمین کارارومیکنم اماتوزندگی خیلی اذیتم کرده ومیکنه

وا بگو پرویی نشونت میدم غلط میکنه خط و نشون میکشه مگ باباته شوهرته شوهر ادم ینی شریک زندگی ن اقا بال ...

تازه یکم جوابشو میدم میگه سلیطه کسیم ندارم بیادبه حسابش برسه

مگ نمیگید مذهبیه بگین دست بذار رو قران ک تو اینکارو نکردی

دلت خوشه، طرف داره خودشو به خریت میزنه،وگرنه اسی میگه از صفحه گوشی شوهرش فیلمم گرفته شوهرش به زور پاک کرده..

میگم هرچی اسی میگه بیشتر اعصابم خورد میشه..

وقتی اسی گیر میده، شوهرش میگه خیلی پرو شدی گوشیتو میگیرم :|

دلت خوشه، طرف داره خودشو به خریت میزنه،وگرنه اسی میگه از صفحه گوشی شوهرش فیلمم گرفته شوهرش به زور پا ...

من بقیه چیزایی ک نوشته رو نخوندم اما اگه دروغی ببینم و شخص نپذیره هرچ زودتر قبرشو میکنم