2777
2789
عنوان

بی حسی ❕

64 بازدید | 5 پست

راستش دوست نداشتم راجبش صحبت کنم

ولی حس می کنم خیلی داره تاثیر می ذاره روی روال زندگیم و از تصمیمی که تووی ذهنم اومد دلهره گرفتم .

مدتیه احساس یه سنگینی و خلأ درونی دارم که اذیتم می کنه ، انگار هرچیزی که باید و هرچیزی که نباید میدیدم رو دیدم و هیچی نمی تونه اونقدرا شاد یا ناراحتم کنه .

نه فقط از لحاظ روانی ... کلا !

از نظر ذهنی میشه گفت خیلی چیزها رو می فهمم و می پذیرم ، اما در عمل انگار تأثیری روی حالم نداره .

نه غمگینِ غمگینم ، نه واقعاً شاد ...

بیشتر یه حالت بی انگیزگی و بی تفاوتی نسبت به احساساته .

بخش زیادی از آدم های مهم زندگیم یا ازم فاصله گرفتن یا رابطه هامون به شکلی تموم شده

و بدتر اینکه فوت شدن ...

هنوز برام حل نشده این چیزا ، میخوام تا جایی که ممکنه وابستگیمو به ادما خیلی کم کنم که دوباره این فقدان رو تجربه نکنم با این حال یه جاهایی نیاز پیدا می کنه ادم و این اذیتم می کنه ...

دوست دارم بدونم این حس از نظر شما طبیعیه؟

نشونه یه دوره ی گذراست یا باید جدی تر بهش نگاه کنم؟

یا اصلا چی باید یاد آوری بشه بهم یا بفهمم ؟

ولی خب ... !

منم همینطوری ام ارتباطت و با اطرافیان بیشتر کو یه مدت که حالت خوب شده از غار تنهایی بیای بیرون

آدم وقتی همچین حسی داری بیشتر دوست داری تنها باشی ولی

نباید بزاری

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما چطور؟این کارو انجام دادی؟

آره مثالش همین دو سه ساعت پیش بود بازم داشتم می رفتم تو فکر یهو مهمون اومد دیگه سرگرم شدم یادم رفت

یا وقتی بیکار میشی خودت و وادار کن که کار کنی چون وقتی کار می کنی ذهنت دوپامین ترشح می کنه و باعث میشه افسردگیت کم شه

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️