2777
2789
عنوان

عجایب دانشگاه

474 بازدید | 44 پست

می شه از عجایب دانشگاه و استادتون بگین

والا الان اعصابم یه استاده ریخته به هم توقع داشتم نهایت ۱۷ یا ۱۶ بشم در اوج بد بینانه ودیدم ۱۳ داده 🎀 بهش می گم چرا ۱۳ دادی می گه پنج تا غیبت داشتی😐 می گم من خدا رو می تونم قسم بخورم فقط ۳ تا داشتم که اونم مجازه برای دانشجو بعد دیگه محل نزاشته گند زده یه تنه به معدلم😑

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ما یه استاد عقده ای خودشیفته داشتیم اگه با کسی لج میکرد برگه اش در حد بیست هم بود مینداختش

عشقش نمیکشید نمره نمیداد

بعد اگه کسی چادری و مذهبی بود برگه اش سفید بود بهش بیست میداد

به چند نفر دیگه هم گفته ۵ تا غیبت یا هفتا دارین با این که نداشتن😑

این چه استادیه که نمیدونه بیش از ۳ غیبت حذفه😄

ولش کن

نیمه پر لیوان ببین

ممکن بود اصلا پاس نکنه با این اخلاقی که داره هیچ کاری نمیتونستی کنی

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

ی استاد من بهم ۱۲ اون یکی ۱۳ داده

خدا لگدشون کنه حال بهم زنا😩

راستش نظر بنده اینه ک: دخترا خیلی ناز هستن، موجودات خاص هستند💅🏻💖💁🏼♀️دختر نازم اگه کسی بهت حس ناکافی بودن میده مشکل از تو نیست...مشکل از جای اشتباهیه ک در اون قرار داری پس به جای تغییر دادن خودت برای دیگران ، جایگاهتوعوض کن و به ارزش خودت پی ببر🦋

مجازی گرفته امتحان یا حضوری؟

ما دانشگاهمون کلا حضوری بود امتحانات ولی این شفاهی پرسید و هفت نمره داشت که اون رو کامل گرفتم و باید یه ارائه می دادیم آنلاین که گفت اون رو یک سومش رو نمره نگرفتم و نمی دونم چه جوری حساب کرده که شدم ۱۳

معدل های طلاییم :

ریدمان اگه عکس بود:

دختر چیکار کردی با خودت😂😂

راستش نظر بنده اینه ک: دخترا خیلی ناز هستن، موجودات خاص هستند💅🏻💖💁🏼♀️دختر نازم اگه کسی بهت حس ناکافی بودن میده مشکل از تو نیست...مشکل از جای اشتباهیه ک در اون قرار داری پس به جای تغییر دادن خودت برای دیگران ، جایگاهتوعوض کن و به ارزش خودت پی ببر🦋