2777
2789
عنوان

فوت پدرم و دلتنگی

86 بازدید | 11 پست

من دو هفتهدپیش پدرمو از دست دادم چون پدرم درگیر یک بیماری بود به نام دمانس ftdک الزایمر جزو شاخه هاشه

پدرم ۴ سال بیمار بود و ۲ سال بود ک بیماریش بدتر شد

همش دلتنگ پدرم میشم

من هرروز پدرمو خیلی بوس میکردم،خیلی

انقدر بابام بوی خوبی مبداد ک از بوس کردنش سیر نمیشدم

همش خودمو سرزنش میککنم ک چرا وقت بیشتری رو باهاش نگذروندم

همش احساس میکنم خونس و نشسته فلان جا و میخخوام برم بوسش کنم....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدارحمتش کنه منم ۱۰سال با مادرشوعرم زندگی کردم قدر ندونستم گفتم جداشم تا جداشدم از پیشش مرد

بعدش حس دلتنگی عذاب وجدان غم داره خفم میکنه ۸ماهه

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
خوابمم نمیاد لابد ازم راضی نیست ک خوابم نمیادخوب ازش مراقبت نکردم...

نگو اینجوری

چرا میاد حالا دو هفته هست فوت کرده

بعدا میاد

من همش خواب میبینم مریض هست داره فوت میکنه و یه عالم اعصابم خورد میشه واسه همین خوابشو نبینم ارومتر هستم

الان خوب عزاداریت رو بکن ولی طولانیش نکن مثلا بعد هفت هشت ماه بعد دکتر به من میگفت دیگه خودتو تو موقعیت گریه کردن نذار

نگو اینجوریچرا میاد حالا دو هفته هست فوت کرده بعدا میاد من همش خواب میبینم مریض هست داره فوت میکنه و ...

بدبختی اینهدمن از اون ادمایی نیستم ک دم ب دیقه گریه کنم من شب فوت پدرم و روز تشیع خیلب کریه کردم بعدش دگ اصلا گریم نمیاد

همه فکر میکنن من بی احساسم کلی خب ادمی نیستم ک همش اشکم دم مشکم باشه

یهویی من گریم میگیره و بدم گریم میگیره

الان من زندگیمو میکنم ولی همش و همه حا حضور پدرمو حس میکنم و بابامو تو خونه میبینم

بدبختی اینهدمن از اون ادمایی نیستم ک دم ب دیقه گریه کنم من شب فوت پدرم و روز تشیع خیلب کریه کردم بعد ...

منم اون یکی دو روز اول خیلی گریه کردم بعدش دیگه اروم تر شدم

حتما نباید 24 ساعت ادم گریه کنه به خودت سخت نگیر

حتی اولش هی میخواستن دور و برم باشن تنهام نذارن ولی گفتم بذارین زندگی عادیمو بکنم برم خونه خودم

من توهم بابامو میزنم...

اگه شدید شد حتما از روانپزشک کمک بگیر

من اون زمان تازه داروی اعصاب شروع کرده بودم خیلی کمکم کرد که باهاش کنار بیام

هنوزم بعد چند سال خیلی ها باور نمیکنن که من با از دست دادن بابام کنار اومدم چون خیلی وابسته بودیم به هم