soniai مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 1851 عنوان اسباب کشی 192 بازدید | 12 پست سلام فردا اسباب کشی دارم یه سال میخا برم مستاجری تصمیم گرفتم با شوهرم مدارا کنم شاید حالش خوب بسه اگه نشد دیگه یه خاکی تو سرم بریزم. 1397/02/29 | 23:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طلا1359 عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 2292 الان صاحب خانه ای چون من خونه دارم منطقه عالی ولی به کرایش احتیاج دارم همسرم پسرام بهانه ای برای نفس کشیدنم
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12415 وااای چه قدرشرایطتون مثل ماله منه.منم درحال اثاث کشی ام...بچه دارید؟ ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
soniai مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 1851 وااای چه قدرشرایطتون مثل ماله منه.منم درحال اثاث کشی ام...بچه دارید؟ نه ندارم شما چه مشکلی دارین
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12415 نه ندارم شما چه مشکلی دارین خیلی اذیتم میکنه...اشتباه ازدواج کردم...به هم نمیخوریم چون بچم کوچیکه وایسادمدوسالش بشه بندازمش اززندگیم بیروناعتیادداره شب دیرمیادوعصبیه... ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
soniai مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 1851 خیلی اذیتم میکنه...اشتباه ازدواج کردم...به هم نمیخوریم چون بچم کوچیکه وایسادمدوسالش بشه بندازمش ازز ... خوبه باز شوهر شما دیر میاد شوهر من چسبیده به مبل اصلا ازخونه در نمیاد
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12415 خوبه باز شوهر شما دیر میاد شوهر من چسبیده به مبل اصلا ازخونه در نمیاد واای اینجوری هم غیرقابل تحمله....واقعآی مرددرست وحسابی پیدانمیشه تواین زمونه ی لعنتی ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.