واسه مدرسه ساعت مطالعم چهار ساعت بود پایه دهم پایه یازدهم هم بین چهار تا شیش ساعت
تابستان یازدهم ولی نه ده ساعت میخوندم
واسه دوازدهم که خرررر میزدم رو کتاب به روزی چهارده ساعت بازم میگفتم کم
پس کلا به درک خودت بستگی داره من رفیق داشتم دو صفحه زیست رو سه ساعت طول میکشید بخونه رفیق داشتم نیم ساعته فول میخونده
اگه مرور میکنی که باید بگم اول ویدیو جمع بندی ببین بعد تست بزن
اگه داری واسه یازدهم پیش خوانی میکنی اول ویدیو ببین بعد کتاب رو بخون میتونی پی دی اف رو دانلود کنی یا چاپ کنی یا دسته دوم بگیری بخونی بعد اون تست بزن
تو وقتی که یادت نیست مطالب رو چطوری تست میخوای بزنی قربونت برم
لازم نیست همه درس ها رو ویدیو ببینی درس های که مربوط به کنکور میشن و مهم هستند رو فقط ویدیو ببین اونم نه ویدیو درس به درس ویدیو جامع جمع بندی بعد اون تست بزن
یا اگه پی دی اف خلاصه کتب هارو داری همون رو میتونی بخونی بعد تست بزنی
بدون هیچ زمینه ای است نزن چون اکثرا غلط میشه و فکر میکنی که مطالب رو فراموش کردی و هزارتا فکر میاد سراغتباید کم کم اضافه کنی نه اینکه یهو بری رو ده ساعت
مثلا امروز شیش ساعت میخونی فردا شیش ساعت و نیم بخون
یا سه روز شیش ساعت بخون بعد سه روز بکنش هفت ساعت
حتما تفریح بکن استراحت هم داشته باش تو از ساعت شیش صبح بیدار شی تا ساعت دوازده شب هجده ساعت میشه میتونی ده ساعت بخونی هشت ساعت استراحت داشته باشی و یا
سه ساعت 6-12 ظهر
سه ساعت 12-6 غروب
سه ساعت 6-12شب
بازم میشه نه ساعت یا حتی دو ساعت بخونی در آخر میشه شیش ساعت ولی خودم زمانم رو تقسیم کرده بودم از ساعت شیش تا دوازده شب و همیشه سیزده ساعت اینا میخوندم و روزای جمعه استراحت میکردم یا ویدیو میدیدم و روزای پنجشنبه درسای که در طول هفته خوندم رو مرور میکردم
تو در یک هفته تقریبا 168 ساعت زمان داری پس میتونی به اکثر چیزات برسی سعی کن درسای سخت رو همون صبح بخونی و قبل از ده شب همه درس هارو جمع کنی