2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به عنوان کسی که رتبه سه رقمی دازه اینارو به چند نفر گفتم برای شماهم میزارم خواهشاً خانوما نیاید بگید وایییی تو اگه سه رقمی بودی چرا اینجایی و فلان وبیسان بنده هم آدمم و شما اگه اطلاعات داشته باشید میفهمید برای پزشکی از هر 700 نفر یک نفر که رتبش سه رقمی میشه قبول میشه😊❤️یعنی من نهم رو امتحان دادم تموم شد دهم یازدهم تیر بود فکر کنم دقیقا یادم نیست ولی بین پنجم تا پانزدهم تیر بود شروع کردم به خواندن درس های دهم و تا ترم اول درس هارو تموم کردم بعد مدارس باز شد

مدرسه من تیزهوشان نبود بخاطر همین خیلی ها گفتن که قبول نمیشی تلاش نکن از این حرفا ولی من تلاش کردم و خب قبول شدم پس اگه فکر میکنی فقط تیزهوشان اینا قبول میشن فکرت اشتباهه و راجب یه کنکور تجربی بخوام برات یه توضیح بدم(سوالات رو پاسخ میدم ولی میخوام یه چیز کلی هم بهت بگم)از هر 700 نفر برای پزشکی یک نفر قبول میشه اونم اون کسی هست که بلده بخونه یعنی طرز خواندن درست رو بلده و مرور فعال داره اگه مونده به کنکورت و درس هارو نتونستی جمع کنی ویدیو جمع بندی ببین و تست بزن تست و مرور خیلییی مهمه اونم مرور فعال مخصوصا یعنی اون روز بخون شب قبل خواب در حد سه دقیقه هر درس رو مرور کن بیست و چهار ساعت بعد و چهل هشت ساعت بعد بازم بخونش تست هم بزن تا داخل حافظت بمونه

کتاب تست ها اگه دهم و یازدهم هستی کتاب های تست های تشریحی بخر الان حضور ذهن ندارم اسمشون رو فراموش کردم ولی تست های دیگه رو از دوازدهم شروع کن که خیلی سبز و منتکور یه همچین چیزی بود دومی رو یادم نیست بازم خیلی خوب هستند

تابستان دهم کتاب های دهم که مال کنکور هستن رو مرور کن و کتاب های یازدهم رو پیشخوانی کن

همچنین واسه دوازدهم بازم فرصت داشتید مرور کن

اگه درسی برات سخته قبل خواندنش ویدیو آموزشی ببین حتما بعد درس رو بخون مرور کن بعد تست بزن مرور کردن فقط خوندن مطالب نیست میتونی از هر درس ده تا سوال برای خودت طرح کنی اون یه نوع مروره

تکنیک های پومودرو اینارو بریز دور هرچقدر میتونی بخون تا خسته بشی کامل درس های مثل زیست سنگین و مهم هستند همه رو یهو نخون مثلا گفتار یک فصل دوم رو تقسیم بر سه بخش کن بعد هرروز یکی رو بخون صبح ها قبل شروع درس جدید درس قبلی رو که خوندی مرور کن

حتما مشاور درسی و انگیزشی داشته باش مال من آکادمی مهر بود که کامل بود یعنی نه تا مشاور داشتم مثلا مشاور برنامه ریزی داشتم مشاور انگیزشی مشاوری که برنامم رو چک میکرد و..نگاه کن قربونت برم ساعت مطالعه به خودت بستکی داره مهم اینه چقدرش رو واقعا میخونی مثلا یکی ده ساعت میخونه هشت ساعتش داره درس میخونه ها ولی تو فکر و خیالش هست یعنی یه سوال میخونه دو دقیقه به یه جا خیره میشه و فکر میکنه

هر فکری اومد به ذهنت وسط درس رو بنویس رو یه برگه

واقعا تجربی درسی هست که نمیگم سخته چون همه رشته ها بلاخره خب اگه واقع بین باشیم سختی و راحتی داره و با یه بار دوبار خوندن کسی فول یاد نمیگیره پس اگه فردی که تجربی میخونه میگه هفده ساعت ساعت مطالعه من هست واقعا میگه

من تابستان کلاس نهم که داشتم میرفتم دهم روزانه چهار پنج ساعت میخوندم گاهی فیلم میدیدم تا نه ساعت هم میرفت

من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕

به عنوان کسی که رتبه سه رقمی دازه اینارو به چند نفر گفتم برای شماهم میزارم خواهشاً خانوما نیاید بگید ...

واسه مدرسه ساعت مطالعم چهار ساعت بود پایه دهم پایه یازدهم هم بین چهار تا شیش ساعت

تابستان یازدهم ولی نه ده ساعت میخوندم

واسه دوازدهم که خرررر میزدم رو کتاب به روزی چهارده ساعت بازم میگفتم کم

پس کلا به درک خودت بستگی داره من رفیق داشتم دو صفحه زیست رو سه ساعت طول میکشید بخونه رفیق داشتم نیم ساعته فول میخونده

اگه مرور میکنی که باید بگم اول ویدیو جمع بندی ببین بعد تست بزن

اگه داری واسه یازدهم پیش خوانی میکنی اول ویدیو ببین بعد کتاب رو بخون میتونی پی دی اف رو دانلود کنی یا چاپ کنی یا دسته دوم بگیری بخونی بعد اون تست بزن

تو وقتی که یادت نیست مطالب رو چطوری تست میخوای بزنی قربونت برم

لازم نیست همه درس ها رو ویدیو ببینی درس های که مربوط به کنکور میشن و مهم هستند رو فقط ویدیو ببین اونم نه ویدیو درس به درس ویدیو جامع جمع بندی بعد اون تست بزن

یا اگه پی دی اف خلاصه کتب هارو داری همون رو میتونی بخونی بعد تست بزنی

بدون هیچ زمینه ای است نزن چون اکثرا غلط میشه و فکر میکنی که مطالب رو فراموش کردی و هزارتا فکر میاد سراغتباید کم کم اضافه کنی نه اینکه یهو بری رو ده ساعت

مثلا امروز شیش ساعت میخونی فردا شیش ساعت و نیم بخون

یا سه روز شیش ساعت بخون بعد سه روز بکنش هفت ساعت

حتما تفریح بکن استراحت هم داشته باش تو از ساعت شیش صبح بیدار شی تا ساعت دوازده شب هجده ساعت میشه میتونی ده ساعت بخونی هشت ساعت استراحت داشته باشی و یا

سه ساعت 6-12 ظهر

سه ساعت 12-6 غروب

سه ساعت 6-12شب

بازم میشه نه ساعت یا حتی دو ساعت بخونی در آخر میشه شیش ساعت ولی خودم زمانم رو تقسیم کرده بودم از ساعت شیش تا دوازده شب و همیشه سیزده ساعت اینا میخوندم و روزای جمعه استراحت میکردم یا ویدیو میدیدم و روزای پنجشنبه درسای که در طول هفته خوندم رو مرور میکردم

تو در یک هفته تقریبا 168 ساعت زمان داری پس میتونی به اکثر چیزات برسی سعی کن درسای سخت رو همون صبح بخونی و قبل از ده شب همه درس هارو جمع کنی

من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕

و شما فقط یک روز درمیان اجازه دارید ویدیو ببینید یعنی شنبه ویدیو ببین یک شنبه مغزت نیاز داره اون وید ...

و یچیزی بخوام به شما که پشت کنکوری هستم بگم میگم که صدتو بزار واقعا صدتو بزار پشیمون نمیشی ولی وقتی جواب بیاد ببینی عههه قبول نشدی که اون لحظه میفهمی چه اشتباهی کردی اون لحظه که یه سال از عمرت و هدر دادی اون لحظه که میفهمی میتونستی بیشتر بخونی انقد بخون که شب کنکور نگی چرا رفتم فلان مهمانی چرا رفتم بیرون الان چطوری این همه کتاب رو جمع کنم و از استرس تا صبح خوابت نبره:)و واقعا بخونی تست بزنی خیلی راحته و بهش میرسی نگران نباش

واسه مدرسه ساعت مطالعم چهار ساعت بود پایه دهم پایه یازدهم هم بین چهار تا شیش ساعتتابستان یازدهم ولی ...

و شما فقط یک روز درمیان اجازه دارید ویدیو ببینید یعنی شنبه ویدیو ببین یک شنبه مغزت نیاز داره اون ویدیو رو تحلیل کنه دوشنبه دوباره ویدیو ببین سه شنبه مغزت نیاز به تحلیل داره چهارشنبه ببین پنجشنبه نبین جمعه هم من استراحت میکردم یا کلا مرور کن هرچیو در طول هفته خوندی

همش ویدیو ببینی چیزی نمیفهمی و گلم روزی دو تا ویدیو کافیه اذیت نکن خودت رو و روی فیلم زیاد تمرکز نکن بیشتر خودت بخوان ویدیو فقط یه آمادگی پیشخوانی بهت میده که درس رو بهتر بفهمی

من خودم ویدیو جمع بندی میدیدم(اگه وقتم کم بود البته، اگه وقت زیاد داشتم و درس راحت بود درس رو میخوندم بعد تست میزدم اگه سخت بود ویدیو میدیدم درس میخواندم و تست میزدم)بعد اون تست میزدم

ولی هیچی مثل جزوه و خود کتاب عالی و کامل نیست