2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

178 بازدید | 12 پست

تا هرچی که یادمه این فقط شوهرمو تیغ زده حالا چه برای خودش چه برای خانوادش جوری با سیاست بهش محبت میکنه که شوهرم میگه از خودش بهتر نیست اینقدر مظلوم نمایی میکنه مثلا میریم خونشون نمیزاره من ظرف بشورم میگه بخدا نمیزارم ظرف بشوری جلو شوهر بعد میگه کمرم خیلی درد میکنه دستامو میبینی از کار زیاد اینجور شده اینقدر از خودش جلو شوهرم تعریف میکنه میگه بیا ببین چه ترشی درست کردم چه غذایی درست کردم یعنی حالم ازش بهم میخوره همه اینکارا رو میکنه شوهرم تو مشتش بگیره فقط بتبغش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرچی پس انداز داشتیم با سیاست ازش گرفته میریم خونه مادرش میگه مادرم گناه داره یخچالش کوچیکه کاش میشد خونشو بزرگتر کنیم اون یکی برادرم گناه داره اون گناه داره اصلا نکبتیه

فقط بدی کردنش اینه یا کارای دیگه هم کرده مثلا چی از شوهرت کنده ؟

تادلت بخواد دخالت میکنه ما میخواستیم فرش بخریم جلو شوهرم میگه فرش خونه مادرم بیارین فرش خوبیه فقط بخاطر اینکه من فرش نخرم یا قاشق میخاستم بخرم گفت خودم یه دست بهت میدم از حسادت اینکه من قاشق خوب نخرم

هرچی پس انداز داشتیم با سیاست ازش گرفته میریم خونه مادرش میگه مادرم گناه داره یخچالش کوچیکه کاش میشد ...

شما هرچی پس انداز دارید تبدیل به طلا و سکه کن نتونه ازتون بگیره ،یا زودتر برای زندگی اتون خرجش کن

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

تادلت بخواد دخالت میکنه ما میخواستیم فرش بخریم جلو شوهرم میگه فرش خونه مادرم بیارین فرش خوبیه فقط بخ ...

چند ساله ازدواج کردی؟ اگه تازه ازدواج کردی یک بار جوابشو بده بزار بشینه سر جاش اگه نه خیلی وقته ازدواج کردی نیاز به یک دعوا درست حسابی داره

نمیشه همیشه بره روی اعصابت با این حرفاش

چند ساله ازدواج کردی؟ اگه تازه ازدواج کردی یک بار جوابشو بده بزار بشینه سر جاش اگه نه خیلی وقته ازدو ...

پیر دختر بود سر همین اخلاقاش کسی نمیگرفتش اینم خودش تور کرده