2777
2789
عنوان

پدر و مادری

112 بازدید | 21 پست

مادری که پدر و مادر و خواهر و برادر و خواهرزاده و برادرزاده و زن داداش و شوهر خواهرش رو بیشتر از همسر و فرزندانش دوست داره

همش میگه شوهرررر چیه اه اه بچه چیه اه اه

مردی که میگه فقط زنم زنم بگه بچه هاتو در حد مرگ بزن میگم چشم همیشه طرف زنمم فقط خواهرزاده ها و برادرزاده ها زنمو از بچه هام بیشتر دوست دارم برای خوشحالی زنم

زنی که با افتخار میگه شوهرمو تحریک میکنم بچه هامو بزنه چون عاشق منه منو بیشتر دوست داره

اونا رو میزنه منو نه چون منو بیشتر دوست داره خخخخخ خخخخ😂(قشنگ با همین لحن میگه)

مادری که به شوهرش میگه به دخترت توجه نکن پول نده محبت نکن من برات میمونم نه اون،،، کتکش بزن تحقیرش کن و.... تا منو خوشحال کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنی که به شوهرش میگه خودتو بکش برام ولی من همیشه اولویتم پدر و مادر و خواهر و برادر و خواهرزاده و برادرزاده و زن داداش و شوهر خواهرمه نه تو

بچه هاتو بزار کنار بچسب به من و خواهرزاده و برادرزاده هام

تهش میگه اگه مردی بگو بچه هات گریه کنن برات پدر اونایی پدر خیلییییی عزيزه ولی شوهر منی شوهرررر کیه اه اه🤮

مردی که بگه فقط زنم بخاطر بچه هامو کتک میزنم تا تو خوشحال بشی، بهشون پول نمیدم، جلوی چشمشون به خواهرزاده ی عزیزت محبت میکنم تا از حسادت بترکن

نداریم همچین مادری

داريم

مادر من

زن داداشش رو خواهرش رو خواهرزاده و برادرزاده هاشو بیشتر از بچه هاش دوست داره

بابامم خواهرزاده ها و برادرزاده های مامانمو از ما بچه هاش بیشتر دوست داره

کاش از بچه هاش هم میگفتی تعجب نمیکنم چون متاسفانه ازین جور پدرمادرا تو جامعه وجود دارن

از بچه هاش بگم که چطوری ان؟؟

بهشون اعتراض کنی تهش کتکه پس بچه ها چیزی نمیگن

از بچه هاش بگم که چطوری ان؟؟بهشون اعتراض کنی تهش کتکه پس بچه ها چیزی نمیگن

بچه هاش خدای نکرده اهل رفیق بازی و کارای بد نیستن؟

مطمئنی از سوتفاهم نبوده؟ یا بد برداشت نکردی که اینجور میگه به شوهرش؟؟ فقط با شما اینجوریه یا با همه بچه ها