2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 21 پست

طبق تجربم 

اصلا بلند نشو چند وقتی یبار پاهاتو بالا بگی شیاف رو استفاده کن تا میتونی خنکی بخور اصلا عدس زعفران جیگر دارچین و ماهی رو نخور 

برای دکتر کسی رو بفرست نوبت بگیره وقتی نوبتت شد برو 

اگه میتونی امپولم بگیر بزن 

اگه بخواد سقط شه با امپول و شیاف سقط میشه اگه نخواد بشه نمیشه با امپول 

اشتباهاته منو نکن 

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
طبق تجربم  اصلا بلند نشو چند وقتی یبار پاهاتو بالا بگی شیاف رو استفاده کن تا میتونی خنکی بخور ...

ممنونم  ان شاءالله  حاجت روا بشی  برات صلوات فرستادم

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم  ان شاءالله  حاجت روا بشی  برات صلوات فرستادم

ممنونم‌عزیزدلم😚

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍

بهتر شدی ؟

لکه بینیت قطع شد؟

بهتر شدی ؟ لکه بینیت قطع شد؟

آره  فعلا قطع شده  شیاف  استفاده میکنم  دعا کن چیزی نشده باشه 

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
آره  فعلا قطع شده  شیاف  استفاده میکنم  دعا کن چیزی نشده باشه

خب خداروشکر چیزی نیست عزیزم اصلا استرس نداشته باش

خب خداروشکر چیزی نیست عزیزم اصلا استرس نداشته باش

ممنون دوست خوبم  ان شاالله به خواستت میرسی