شاینهااا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 829 عنوان بیااا 🧔🏻♀️👩🏻 70 بازدید | 11 پست کانسیلر که چروک نندازه تیرگی ندارم روزانه و سبک مای کالیستا ارت اسکین گابرینی خط لب مای بهتره یا گابرینی ؟ لوازم آرایشی اقتصادی داشتین راضی بودید و بهم معرفی کنید امروز | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلنا۱۲۳۴۵ عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 5857 تیرگی در حد پاندا دارم تنها چیزی که برام خوب بود شیگلم بود بعدشم ارت اسکین در صورتی
شاینهااا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 829 تیرگی در حد پاندا دارم تنها چیزی که برام خوب بود شیگلم بود بعدشم ارت اسکین در صورتی مرسییی پس ارت اسکین میگیرم چروک نمیندازه ارت اسکین؟ موندگاریش چقدره؟ خط لب مای بگیرم بهتره با گابرینی؟):
هلنا۱۲۳۴۵ عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 5857 مرسییی پس ارت اسکین میگیرم چروک نمیندازه ارت اسکین؟ موندگاریش چقدره؟ خط لب مای بگیرم بهتره با گابرین ... چروک میندازه یکمباید خوب فیکس شه خط لب گابرینی داشتم آشغاله مای نمیدونم
شاینهااا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 829 چروک میندازه یکمباید خوب فیکس شه خط لب گابرینی داشتم آشغاله مای نمیدونم یعنی در حد کالیستا چروک نمیندازه دیگه ارت اسکین از کالیستا بهتره ؟ چرا گابرینی موندکاری نداشت ؟ یعنی تینت لب و گونه گابرینی هم نخرم ؟ کانتور استیکی ارت اسکین با مایع موندگاری داره بگیرم یا کالیستا بگیرم ؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم 👩🏻🥹🫀🌿
هلنا۱۲۳۴۵ عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 5857 یعنی در حد کالیستا چروک نمیندازه دیگه ارت اسکین از کالیستا بهتره ؟ چرا گابرینی موندکاری نداشت ؟ یعنی ... کالیستا نداشتم نمیدونم ولی ارت اسکین خوبه واقعا گابرینب کلا خیلی شخمی بود واقعا هم ماندگار نبود هم اصلا حال نکردم باهاش راجع به کانتور هم نمیدونم واقعا هیچکدوم نداشتم اشکال نداره بابا خودمم عاشق لین چیزام
شاینهااا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 829 کالیستا نداشتم نمیدونم ولی ارت اسکین خوبه واقعا گابرینب کلا خیلی شخمی بود واقعا هم ماندگار نبود هم ا ... منم همینطور خیلی ممنونم وقت گذاشتی 💙من عاشق این چیز هایی هستم اینستاگرام ترند میشن مثل دوپ دیور دوپ لیپ گلاس شیگلم که چینی هستن بیشتریا حاضر نیستن بزنن به پوستشون ): رفیقم میگه اگه برای پوست مضر هست ما شب ها دیر میخوابیم با گوشی ور میریم اینام برای پوست ضرر هست مگه ماگوش میدیم
شاینهااا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 829 کالیستا نداشتم نمیدونم ولی ارت اسکین خوبه واقعا گابرینب کلا خیلی شخمی بود واقعا هم ماندگار نبود هم ا ... بزار همین الان یه تاپیک بزنم درباره این موضوع🤣💔
هلنا۱۲۳۴۵ عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 5857 منم همینطور خیلی ممنونم وقت گذاشتی 💙من عاشق این چیز هایی هستم اینستاگرام ترند میشن مثل دوپ دیور دو ... قربونت💓💓دقیقا منم عاشق این چیزام کلی پول میدم باباشون تقریبا کل ماهانه هامو نمیدونم والا عمر دو روزه این چیزای خدایی خیلی خوشگلن آدم دلش میره ماکه پولمون به اصل نمیرسه حداقل فیک هاشو بزنیم🥲
شاینهااا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 829 قربونت💓💓دقیقا منم عاشق این چیزام کلی پول میدم باباشون تقریبا کل ماهانه هامو نمیدونم والا عمر دو ر ... اره 🥲🥲🥲💔