مهتابخانمم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 6300 عنوان لک صورت 69 بازدید | 4 پست روصورتم هاله قهوه ای افتاده دقیقاروگونه هام کنارگوشم 🤣🤣🤣به نظرتون چکارکنم بره خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... امروز | 00:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهتابخانمم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 6300 اینقدر که خوشحالی ،فکر کنم نیاز به کاری نداری کی گفته خوشحالم؟ خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه....
مهتابخانمم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 6300 اینقدر که خوشحالی ،فکر کنم نیاز به کاری نداری چرایه عده فکرمیکننن کسی بخنده غم نداره اگه مریضی پدرومادرم رافاکتور بگیریم دست قطع شده داداشم رانبینم خستگی شوهرم رانبینم اره خیییییلی شادم خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه....
12345678900لیلی عضویت: 1404/09/02 تعداد پست: 285 چرایه عده فکرمیکننن کسی بخنده غم نداره اگه مریضی پدرومادرم رافاکتور بگیریم دست قطع شده داداشم رانبین ... بابا استیکر خنده گذاشتی بخاطر اون میگم ،انشالله خدا به عزیزانتون رو شفا بده ،دلتون رو آروم کنه