2777
2789

کاملا بستگی به حال و هوام داره ولی این هفته عمو زنجیر باف رو خیلی گوش دادم با شعر خان ننه با صدای خود شهریار گوش دادم

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔 من یه خواهر کوچولو دارم(۱۵ سالشه ولی برا من خیلی کوچولوعه) حال روحیش بخاطر بابای با مسئولیت و خوش غیرتمون افتضاحه. میشه براش دعا کنی؟ نجات پیدا کنه از این جهنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا لباسشویی خاموش نمیشه بگیرم بخابم😂😂😂😂

سلطان کامنت های نامنظم😂

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
جان😂چرا حس میکنم شما شمالی هستین

حست درسته کاملا عزیزم

این لباسشویی منه گجه لوج کرد امشب😂😂😂🤣🤣🤣 این سومین سری لباساست ، سه دقیقه دیگه خاموش میشه ان شاالله 😂🤣

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
حست درسته کاملا عزیزم این لباسشویی منه گجه لوج کرد امشب😂😂😂🤣🤣🤣 این سومین سری لباساست ، سه دقیقه ...

اون پرتقال هایی ک پروفتون گذاشتین فقط تو شماله🤩

اانشاالله 😂

میشناسم شما رو

من کاربری قبلیم برا سال 401بوده از اون موقع میشناسمتون😁

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین😇🌹

اون پرتقال هایی ک پروفتون گذاشتین فقط تو شماله🤩اانشاالله 😂میشناسم شما رو من کاربری قبلیم برا سال 4 ...

اره پرتقالام خودیه😂😂

من حافظه بسیار ضعیفی تو یادگیری اسامی کاربری دوستان دادم، من یکی در میون هستم ، یه چند وقت میام باز یه حرفی میزنم تعلیق میشم میرم قاطی باقالیا، باز مدتش که تموم شد دوباره میام باز یه چی میگم دوباره تعلیق میشم، الان سه روزه که دوباره آزاد شدم 😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃