سلام عزیزان
نماز و روزه هاتون قبول باشه . این دسر خیلی سریع حاضر میشه و به درد مهمونی های افطاری یا زمانی که عجله دارید عالیه و خیلی خوشمزه میشه
لگیمات یا لقیمات هم یه نوع شیرینی جنوبی و عربی هست که موقع ماه رمضان درست میکنند
فرنی بستنی
شیر : سه لیوان
بستنی وانیلی : 200 گرم
خامه صبحونه : سه قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین : سه قاشق غذا خوری سر خالی
وانیل کمی
نشاسته ذرت : هفت قاشق غذا خوری
شکر : ده قاشق غذا خوری
.
شیر و شکر و نشاسته و بستنی و باهم مخلوط کنید بزارید روی حرارت مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ بشه غلظتش از فرنی کمتر باشه .خاموش کنید و ژلاتین و خامه و وانیل و اضافه کنید
( پودر ژلاتین و که با نصف فنجان اب روی بخار کتری بن ماری کردید )
مواد و هم بزنید تا یکدست بشه هر جا اگه گلوله شد از الک رد کنید
حالا تنوع خیلی زیادی به این دسر میتونید بدید
مثلا نصف شو با پودر کاکائو مخلوط کنید تا دو رنگ بشه یا قهوه و نسکافه یا با زعفرون یا هر رنگ خوراکی دیگه ای دو رنگ کنید مثل قرمز یا بنفش .
فقط اگه زعفرونی درست میکنید میتونید گلاب هم اضافه کنید بهش .
من توی قالب و کمی با روغن جدا شونده چرب کردم هر لایه رو گذاشتم توی یخچال تا ببنده بعد لایه بعدی .
دسر بسیار خوشمزه و سریعی هست نوش جون .
.
.
.
لگیمات :
ارد : دو پیمانه
خمیر مایه : یک قاشق غذا خوری
شکر : دو قاشق
روغن مایع : یک چهارم پیمانه
تخم مرغ : یک عدد
ماست شیرین : چهار قاشق
بجاش از چهار قاشق شیر خشک میتونید استفاده کنید
نشاسته ذرت : سه قاشق غذا خوری
اب گرم : نصف لیوان
شهد : به میزان لازم
.
تمام مواد و باهم مخلوط کنید و هم بزنید البته ارد و حتما قبلش الک کنید
سرش و بپوشانید و بزارید در جای گرم تا دو برابر بشه
.
.
مواد حالت چسبناکی داره روغن و بریزید توی قابلمه و دستتون و کمی خیس کنید از مواد گلوله های گرد کوچیک درست کنید بندازید توی روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملا برشته بشه بعد بندازید توی شهد گرم چند ثانیه نگه دارید و خارج کنید
دستور شهد هم مثل همون شهد زولبیا و بامیه تو تاپیک های قبلیم هست . خیلی نرم و ترد خوشمزه میشه .
.
.
.
.