2777
2789
عنوان

شب امتحانه

249 بازدید | 22 پست

بمونه به یادگار از بزرگسالان 2

از چهارشنبه دارم میخونم و حس میکنم چیزایی که خوندمو اصلا یادم نیست (واقعا یادم نیست😬)

تمرکز و انگیزه 0

فقط دارم میخونم که پاس کنم (اونم اگه بشم)

شما چخبر؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم امتحان دارم فردا، یه درس از سلامت و بهداشت متنفرم از این کتاب میخوام آتیشش بزنم🗿💔

وای یادم انداختی متنفرم ازین درس و اون معلم اسکلش😬

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

وای یادم انداختی متنفرم ازین درس و اون معلم اسکلش😬

وای گفتیییی منم از معلمش بدم میاااد

معلم زیست تجربیاست(ما خودمون ریاضی ایم خداروشکر باهاش زیست نداریم)، اونا هم بدشون ازش میادددد

Think I'll miss you forever

وای گفتیییی منم از معلمش بدم میاااد معلم زیست تجربیاست(ما خودمون ریاضی ایم خداروشکر باهاش زیست نداری ...

مال ما خیلی اسکل بود یهو میرفت تو فاز مدرسه بچگانه برامون بچگانه حرف میزد قربون صدقه میرفت 😐تازه یادمه یهو بحث منحرف میشود اصلا ربطی به درس نداشت بچکونه حرف میزد میگم من نمیگم گلاس قشنگم چشم و کوششون باز نشه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.