2777
2789

خیلیا تعلیق شدن

خیلیا هم خوابن

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه🖤🕊️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏ما مرده ایم، با گلوله های بیشماری که در تنهای دیگری خورد🖤دارای اخطار قرمز فقط چون بعضی ها توانایی شنیدن حرف حقیقت رو ندارند🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا خیلیا تعلیقن

🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصل آنچه واقعا مهم است . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. عنوان «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا بگید من بهتون لینک بدم 🥰 #طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی

چون فردا شنبه اس اول هفته

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

شب جمعه هست خوابیدن فردا برن سرکار

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

تعلیق شدن همه

منم تازه ازاد شدم

در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده که میتونم سالها بدون اونکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بده غمگین بمونم😔😔من این روزها برای هرچیزی هزار بار گریستم🖤چه جوانانی!میبینی چه جوانانی😔بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند🥺😔