2777
2789
عنوان

کراشم

1 بازدید | 10 پست

چیکار کنم که یه پسره بهم ریکوست بده،،(اشنا هستیم باهم،من ریکوست داذم،اون اول ریکوست داد بعد من قبولش کردم بعد روز بعد بعد دیدن استوری ام درخواستمو قبول کرد بعد همون شب انفالوم کرد انداختم بیرون و روز بعدش سه تا از دوستاش ریکوست دادن،،نمیدونم چه بازی بود راه انداخت،من نمیخام ریکوست بدم چیکا کنم ریکوست بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا ولش کن ادم خوبی به نظر نمیاد نمیدونم دلیلش چی بود ولی انگار ثبات تصمیم گیری نداره دوستا چقد ...

ببین ثبات تصمیم گیری داره،این میخاد من برم جلو یا مثلا پیام بدم چرا انفالو کردی،میشناسمش میخاد لج کنه،

نمیدونم فک نمیکنم کاری باشه انجام بدی

یعنی واقعا هیچکاری؟بابا بقیه دخترارو یا تایید میکنه بک میکنه یا اصلا کاری باهاشون نداره چه فیلمی بود به سر من اورد،خوشحالم کرد بعد از دماغم کشید بیرون

ببین ثبات تصمیم گیری داره،این میخاد من برم جلو یا مثلا پیام بدم چرا انفالو کردی،میشناسمش میخاد لج کن ...

من که اینجور راجبش فکر نمیکنم یا اینجور به نظر نمیاد

نمیدونم شاید خواسته امتحانت کنه ببینم اگه اون انفالوت کنه دوستاش درخواست بدن قبول میکنی یا نه..

زین پس هر زخم یک نقش استوار بر ایمان من است

من که اینجور راجبش فکر نمیکنم یا اینجور به نظر نمیاد نمیدونم شاید خواسته امتحانت کنه ببینم اگه اون ا ...

احتمالا میخاد ببینه پشر فالو میکنم یا نه،ببینه همینجوری فالوش کردم یا با قصد

اون اگه دوست داشت انفالو نمیکرد بیخیال شو

امضا بلد نیستم انگشت میزنم😅💙وقتی بهت میگم مواظب خودت باش یعنی دوس ندارم یک خار بره توعه پات(H)به عشقم رسیدم انشالله قسمت همه🤭🫀

بابا انفالو کردن اون بازی روانیه،اون میخاددمن برم سمتش,,اون اصلا با من برخورد ندارع که خوشش ییا یا ن ...

بازی روانی بدون برخورد داشتن اخه؟!-

چرا دوس داری الکی خودتو قانع کنی

امضا بلد نیستم انگشت میزنم😅💙وقتی بهت میگم مواظب خودت باش یعنی دوس ندارم یک خار بره توعه پات(H)به عشقم رسیدم انشالله قسمت همه🤭🫀