2821
2789

وازلین بزن کیسه بکش هی بزن کیسه بکش

عالی میشه

دوست عزیزی که میخوای اعصاب مارو خورد کنی، باید بهت بگم که اصلا حوصله و اعصابی نداریم که خورد بشه انقد به خودت فشار نیار میترکی.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخ آخ گفتن بیا با منم بگو

من هم تیرگیه البته نه زیاد و هم خشکی کلافه شدم

امضا بلد نیستم انگشت میزنم😅💙وقتی بهت میگم مواظب خودت باش یعنی دوس ندارم یک خار بره توعه پات(H)به عشقم رسیدم انشالله قسمت همه🤭🫀

آخ آخ گفتن بیا با منم بگو من هم تیرگیه البته نه زیاد و هم خشکی کلافه شدم

مرطوب کننده اوره دار بزن

دوست عزیزی که میخوای اعصاب مارو خورد کنی، باید بهت بگم که اصلا حوصله و اعصابی نداریم که خورد بشه انقد به خودت فشار نیار میترکی.

مرطوب کننده اوره دار بزن

مرسی عزیزم

چه مارکی؟!-

امضا بلد نیستم انگشت میزنم😅💙وقتی بهت میگم مواظب خودت باش یعنی دوس ندارم یک خار بره توعه پات(H)به عشقم رسیدم انشالله قسمت همه🤭🫀

چند دفعه تکرار کنم ؟

هر دفه هرشب فرداش یا شامپو سفیداب کیسه بکش

بعد مرطوب کننده بزن

مرسی عزیزم چه مارکی؟!-

اردن خوبه

وای اره منم خیلی خشکه

آخه من بیشتر وقتا دو زانو میشینم و تو خونه مثلا چیزی بخوام دو زانو راه میرم😂🙁

الان به این مصیبت افتادم

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز