2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اللن فک میکنه بهش دروغ گفتم؟ازدواج میکنیم ؟حرفایی که بهم زد امشب راست گفت یا دروغ توروخدا ازش ...

این که دربارش نیت کردی قصدشون دوستی و سرگرمی هست و اصلا به ازدواج فکر نمیکنه ولی خیلی با احتیاط میاد جلو و سعی داره اعتمادت رو با کلمه ازدواج و اینده و فلان جذب کنه در کل حس خوبی ازش نگرفتم حرفاشو باور نکن

حرفایی که امشب بهم زد راس بود ؟ازدواج میکنیم؟

نمیدونم عزیزم

حس ششم در این حده که فکری که تو سر شوهرمه و حرفی که میخاد بزنه قبلش من میفهمم

یا اینکه میبینم فلانی چه حرفایی راجبم گفته

یه چیزایی بعضی اوقات میاد جلو چشمم

فقط هم برا اطرافیانم و اونایی که میشناسم اینجوره

واسه دیگران نه

ولی امیدوارم خیر پیش بیاد برات و اگه مناسب هم هستید و خیره بهم برسید

اون موقع ک جنگ ۱۲ روزه بودگفت دوباره هم میشه ولی دیراخرا اسفند یا فروردین

ازشون ببرس برای من سلام میشه بهم بگید من کی چه زمانی حامله میشم چندتا بچه و جنسیت به دنیا میارم اسمم فرشته هست براتون صلوات میفرستم

حس ششم نسبتا قوی دارم ولی نه در حد پیشگوییفقط نسبت به اطرافیانم یه حس قوی دارم

سلام میشه بهم بگید من کی چه زمانی حامله میشم چندتا بچه و جنسیت به دنیا میارم اسمم فرشته هست براتون صلوات میفرستم

این که دربارش نیت کردی قصدشون دوستی و سرگرمی هست و اصلا به ازدواج فکر نمیکنه ولی خیلی با احتیاط میاد ...

سلام میشه بهم بگید من کی چه زمانی حامله میشم چندتا بچه و جنسیت به دنیا میارم اسمم فرشته هست براتون صلوات میفرستم

این که دربارش نیت کردی قصدشون دوستی و سرگرمی هست و اصلا به ازدواج فکر نمیکنه ولی خیلی با احتیاط میاد ...

@ستاره_شرقی_۱۲۲۲ سلام عزیزم دیروز چندبار پرسیدم پاسخ ندادید،حس می کنید من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟کجا باهاش آشنا میشم؟مرسی عزیزم