2777
2789
عنوان

نفرین میکنم

99 بازدید | 13 پست

بعد ۴ سال دوستی بهش گفتم رابطمونو جدی کنیم گفت نمیتونم کار ندارم خونه ندارم

من ۴ ساله روش حساب باز کردم همه خانوادم همه چیو میدونستن خاستگارامو بخاطرش رد کردم

انقدر گریه کردم چشمام میسوزه🙂سرم گیج میره

فکر کن ۴ سال عمرتو پای کسی بزاری و هر بار قانعم میکرد میگفت فلان موقع میام ولی نمیومد میگفت فلان مشکل پیش اومد

خستم خدا خیلی خستم نه آبرویی برام مونده نه رویی که با پدر مادرم حرفی بزنم خیلی نامردی کردی در حقم خدا🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۴سال؟؟خب عزیزم درسته نباید الان دنبال مقصر بود ولی خودت مقصری رابطه ای ک میدونی هیچ تضمینی برای جدی کردنش نیست مهمترینش شغله چرا طول دادی؟ماهی رو هروقت از آب بگیری تازست بیخیالش شو

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

به خدا ربطی نداره عزیزم

ان شاء الله که به زودی حالت خوب باشه ولی وقتی اسلام چیزی رو میگه به نفعمونه خدا روابط خارج از عرف رو دوست نداره البته قضاوتی ندارم که روابط شما خارج از عرف بوده یانه، کلی گفتم که اگر خارج از عرف بوده راهی رو رفتی که خدا دوست نداره

چندسالته؟

خیلیا از مسئولیت فراری هستن

چهار سال بدون هدف خیالش راحت بوده

باید زودتر تعیین تکلیف کنید ،بغد چهار سال خیلی سخت میشه فراموش کرد اووف اونم خانواده هم بدونه دیگه بدتر الهی که زودتر فراموش کنی و کیس خوب برات گذاشته باشه خدا

البته الان ازدواج سخت شده

خصوصا میگی کار نداره حالا خونه اجاره میشه کرد

الان باهاش کات کردی؟

به خدا ربطی نداره عزیزمان شاء الله که به زودی حالت خوب باشه ولی وقتی اسلام چیزی رو میگه به نفعمونه خ ...

دوستام همین رابطه هارو داشتن الان با هزاااار ادعا رسیدن به طرف و گوشیای ایفون کادو میگیرن 🙂فقط با من خدا اینطور کرد

۴سال؟؟خب عزیزم درسته نباید الان دنبال مقصر بود ولی خودت مقصری رابطه ای ک میدونی هیچ تضمینی برای جدی ...

شغل داشت من نمیدونستم حقوقش چقدره دلم خوش بود ک کار داره بعد الان اومده میگه اون کارم ک ب دردی نمیخوره نمیتونم با اون کار بیام حاستگاری

شغل داشت من نمیدونستم حقوقش چقدره دلم خوش بود ک کار داره بعد الان اومده میگه اون کارم ک ب دردی نمیخو ...

فدای سرت بیخیال شو خیلی سخته آدم تا حد مرگ میره درک میکنمت من حتی مشکل قلبی پیدا کردم سر اون نامرد ولی آدم بعد ها یکیو پیدا میکنه انگار جفت روحیته

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

دوستام همین رابطه هارو داشتن الان با هزاااار ادعا رسیدن به طرف و گوشیای ایفون کادو میگیرن 🙂فقط با م ...

فقط با تو؟؟؟؟

این همه دوستی که تهش به ازدواج ختم نشده

درثانی خدا روابط خارج از عرف رو گناه دونسته وبه نفعمون بوده که نریم حالا اینکه یه سریا رفتن واینجوری که شما میگی بوده دلیل براین نمیشه که کار خوبیه (اونا هم تو دنیای دیگه مجازاتش رو میکشن اگر توبه نکنند)

چند سالته؟هممون میدونیم که خیلی سخته برات ولی ازت میخوام که آروم باشی و فقط به فکر خودت باش اگه مال تو باشه برمیگرده نماز استغاثه به حضرت زهرا رو بخون خیلی کمک به حالت

فقط با تو؟؟؟؟این همه دوستی که تهش به ازدواج ختم نشده درثانی خدا روابط خارج از عرف رو گناه دونسته وب ...

در هر حال الان تو بهترین وضعیتم چرا بین دوستام فقط من اینطور شدم