2777
2789

توبه و استغفار

❤درسینه دلم گمشده تهمت به که بندم ❤ غیر از تو کسی راه به این خانه ندارد ❤ لاتنس ذکرالله ❤ جز خدا کسی را به دلت راه نده ، خداوند یک قلب در وجودت گرار داده آن را مسافر خانه نکن فقط خانه خدا کن

سعی کن تکرارش نکنی ولی نه جوری که افراطی باشه اگر نیاز طبیعی باشه جای ترس نداره فقط باید بپذیریش که انسان ها این حق رو دارن، فقط اگه بخوای به خودت قول بدی بعدا که بشکونیش بدتر ضربه میخوری

گیمر ☾⋆ 🎮✩°。 ویب، کسی که دنبال خوشگذرونی و آرامشه و خوشحال از اینکه علاقه هاشو داخل این دنیا پیدا کرده ≽^•⩊•^≼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن تکرارش نکنی ولی نه جوری که افراطی باشه اگر نیاز طبیعی باشه جای ترس نداره فقط باید بپذیریش که ...

آره یجورایی طبیعیه واسه انسان ها اما من بابتش خیلی احساس گناه و عذاب وجدان میگیرم

آره یجورایی طبیعیه واسه انسان ها اما من بابتش خیلی احساس گناه و عذاب وجدان میگیرم

بعدا با خودت میگی الکی خودمو سرزنش میکردم، به خودت سخت نگیر برای هر چیزی که بخوای ترکش کنی باید آروم آروم پیش بری و مهم تر از اینکه خودت بخوای اونطوری بیشتر کنار میای

گیمر ☾⋆ 🎮✩°。 ویب، کسی که دنبال خوشگذرونی و آرامشه و خوشحال از اینکه علاقه هاشو داخل این دنیا پیدا کرده ≽^•⩊•^≼