norrann مدیر استارتر عضویت: 1404/09/19 تعداد پست: 2743 عنوان لف بدم 54 بازدید | 5 پست با دخترای اتاقمون گروه داریم بعد من یه پست گذاشتم صبح لایک پیام و اینا الان یکی دیگشون اومده پاکش کرده محتواهای کلا کانال مون همچین خاص نیست که بگم مال من بد بوده الان بدون بحث لف بدم یا اگه دختره گفت چیشده بهش بگم ؟؟ یا چیکار کنم کلا؟؟؟ عزیز من کلی زحمت میکشم برات تایپ میکنم و نظر میدم شعور اینکه لااقل تشکر کنی رو داشته باش 😉 مرد نی نی سایتی درخواست =فوش مادر🫡 1404/11/17 | 21:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hhvdgjjgfdff عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 11539 هیچی بیخیال دیگه تو گروه فعال نباش مشترک مورد نظر از دسترس خارج شد.
norrann مدیر استارتر عضویت: 1404/09/19 تعداد پست: 2743 لفت نده ولی دیگه پیام نذار بهم بی احترامی شده! عزیز من کلی زحمت میکشم برات تایپ میکنم و نظر میدم شعور اینکه لااقل تشکر کنی رو داشته باش 😉 مرد نی نی سایتی درخواست =فوش مادر🫡
norrann مدیر استارتر عضویت: 1404/09/19 تعداد پست: 2743 هیچی بیخیال دیگه تو گروه فعال نباش بهم بی احترامی شده اینو چجوری نشون بدم که از رفتارش خوشم نیومد عزیز من کلی زحمت میکشم برات تایپ میکنم و نظر میدم شعور اینکه لااقل تشکر کنی رو داشته باش 😉 مرد نی نی سایتی درخواست =فوش مادر🫡
hhvdgjjgfdff عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 11539 بهم بی احترامی شده اینو چجوری نشون بدم که از رفتارش خوشم نیومد گاهی نباید اهمیت داد باید گذشت از هر چیز بی تفاوت بود مشترک مورد نظر از دسترس خارج شد.