2777
2789
عنوان

خال ریز صورت

65 بازدید | 11 پست

شما میدونید چطوری بر میدارن دستگاه لیزر و دستگاهای دیگه فرق میکنه؟ چون همشونو میسوزونن دیگه

بعد اینکه ترمیم کننده خوب بزنم میره جاش؟

برجسته نیستن ریزن فقط میترسم جاشون گود و زشت شه

تهران جایی میشناسیدم بگید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چند وقت پیش سوزوندم ریز بود ولی هنوز جاش مونده البته تازه سوزوندم ولی بهم گفتن اگه ترمیم کننده بزنی مرتب میره

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره)

من ۱۰-۱۲ سال پیش الکترولیز کردم، روش پماد زدم جاش هم نموند رو صورتم اما رو بدنم و دستم خیلی نامحسوس لک سفید شده، تو چشم نمیاد خودم فقط میدونم اما صورت بهتر ترمیم شد کلا من بدزخمم

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
ن من برداشتم برام با دستگاه سوزوند اصلا جاشم نموندفقط چندتا زیر چونه ام داشتم بزرگ بودن ی حالتی شد ی ...

اره منم برداشتم یه دونه گوددد زیاد نشده ولی خب اسکار شده یکم گفتم شاید دستگاه جدید اومده

اره منم برداشتم یه دونه گوددد زیاد نشده ولی خب اسکار شده یکم گفتم شاید دستگاه جدید اومده

دستگاه جدیدم هست

من اونایی ک تو صورتم بودو نسوزوند الان یادم اومد با ی دستگاه دیگ بود

این سه تا ک بزرگ بودن و زیر چونم بودنو با اون دستگاهه سوزوند ک یکم حاش موند

بگو با دستگاه جدید برات بردارن جاش نمونه در کل ریزا سطحی ان اصلا معلوم نمیشه نگران نباش

من ۱۰-۱۲ سال پیش الکترولیز کردم، روش پماد زدم جاش هم نموند رو صورتم اما رو بدنم و دستم خیلی نامحسوس ...

منم همون طوری سفید میشه جای زخمام حالا میخوام ترمیم کننده خوب بگیرم ببینم چی میشه

منم همون طوری سفید میشه جای زخمام حالا میخوام ترمیم کننده خوب بگیرم ببینم چی میشه

من همیشه روی زخم هام ترمیم کننده های خوب میزنم اون موقع ارزونی بود سیکالفیت اون زدم اما برای من فایده نداره کلا پوستم همینه جای بخیه و جوشو خال و اینا فرق نداره رو بدنم سفید میشه، پوست صورتم بهتر ترمیم میشه ولی حتما امتحان کن امیدوارم رو پوست تو جواب بده و بره

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱