ziz1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 344 عنوان علائم سقط 1 بازدید | 2 پست هفته هشتمم.رفتن دستشویی دیدم رو شورتم لک زیاد قهوه ایه. یه درد خفیف تیرکشنده هم سمت تخمدان چپم تا مقعدم حس میکنم. تجربه ای داشتین کمکم کنین؟ دیروز | 21:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترشوتی_سوار عضویت: 1404/11/13 تعداد پست: 99 اره برو فردا سونو واژینال بده شاید بخاطر عفونت ادراری شدید یا رابطه دخول اینجوری شدی شیاف میده خوب میشی ب خودت فشار نیار کاری ک بهت فشار میاره رو انجام نده منم اینجوری بودم
ziz1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 344 اره برو فردا سونو واژینال بده شاید بخاطر عفونت ادراری شدید یا رابطه دخول اینجوری شدی شیاف میده خوب م ... بعید نیست عفونت داشته باشم. بخاطر درد که البته کمه خیلی ترسیدم نکنه علائم سقط باشه. صبح هم دلپیچه داشتم. پسر سه ساله دارم گاهی کلید میکنه که بغلش کنم
دخترشوتی_سوار عضویت: 1404/11/13 تعداد پست: 99 بعید نیست عفونت داشته باشم. بخاطر درد که البته کمه خیلی ترسیدم نکنه علائم سقط باشه. صبح هم دلپیچه دا ... بغلش نکن اگ عفونت شدید داری بخاطر اونه انشاالا نی نی سالمه عزیزم منم خیلس ترسیدم ولی رفتم سونو همه چیز اوکی بود شیاف داد گف کارای سنگین انجام نده