کتلت و کوکو رو براش کوچولو درست کن خودش بخوره.پسر من الرژی داشت بچم خیلی اذیت شد تقریبا بیشتر غذاهارو حساسیت داشت الان میتونه بخوره خوشحال میشم.راستی موز هم خیلی خوبه سیرش میکنه بعدازظهر بهش میدم
تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
کم بزن قد فندق.هویج و مرغ و سیب زمینی میریزم گاهی بروکلی هم میریزم.حلیم خودم درست میکنم هم با گوشت میتونی هم بوقلمون.با بلغور گندم درست میکنم.دوتا کاسه ماست خوری بلغور خوب پاک کن بشور چند ساعت خیس کن.بعد گوشتم نصف کاسه ماست خوری بدون چربی.بلغور بریز تو قابلمه اب سرد بریز یه انگشت آب بیاد روش گوشتم بریز باهم بزار رو شعله خیبی ملایم سه ساعتی بپزه اصلا هم نزن چون قاشق داخلش بزنی ته میکیره بعدش سه ساعت یا با گوشت کوب برقی یا بریز داخل مخلوط کن خوب بزن له له بشه بعد یه ساعتی بپزه نمکم بزن.موقع خوردن یکم کره و دارچین براش بریز چون حلیم سرده.یا شکر یا شیره انگور براش بریز که شیرین بشه.پسر من خیلی دوسداره.این انداره برای سه چهار وعده کافیه
❤️ ، اخی که تو هم شیر نداشتی 🙁، آره عزیزم بگیر ازش
اره پنج ماه بیشتر نخورد شیرم زیاد نبود.هرکاری کردم نخورد.الرژی هم داشت با وجود شیرخشک هم بازم خیلی بچم اذیت شد الان ۳ ماهه تنوع غذایی داره تقریبا به همه چیز حساسیت داشت