2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن

1 بازدید | 8 پست

پسرم ۱۸ ماهش تموم شده.خداروشکر غذا رو دوست داره سه وعده شیر میخوره صبح و شب خشک ظهرم پاستوریزه.وعده شب خیلی کم میدم چون غذا خوب میخوره.الان زوده بخوام از شیر بگیرمش؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
نه زود نیست بگیر خودتم راحت میشیشیر شبشو قطع کردی؟؟

اره از یکسالگی قطع کردم.لج شیر نمیگیره..پسرم زیاد نفخ میکنه احساس میکنم هرچی شیر کمتر میخوره شب رو راحت تر میخوابه.البته با دکترشم مشورت میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره از یکسالگی قطع کردم.لج شیر نمیگیره..پسرم زیاد نفخ میکنه احساس میکنم هرچی شیر کمتر میخوره شب رو ر ...

شام وناهار چیا براش درست میکنی پوست داره ؟؟

شبا چیکارمیکنی که برا شیر بیدارنمیشه؟

شام وناهار چیا براش درست میکنی پوست داره ؟؟شبا چیکارمیکنی که برا شیر بیدارنمیشه؟

ناهار غذای سفره میخوره کلا کم ادویه درست میکنم.شامم فرنی با شیره انگور.مرغ و سیب زمینی و هویج میپزمله میکنم مثل اولویه.کباب تابه ای خالی میخوره بعد بهش نونم میدم.کوکو.کتلت.سیب زمینی سرخ کرده خیلی دوس داره.صبحانه تخم مرغ دوست داره.شیر شب که اکثرا عادت شبانه هست بخاطر گرسنگی نیست.چند شب نق نق کرد اب دادم خوابید

دخترم بدغذاسنمیدونم چی دیگه دریت کنم الویه بجا سس ماست میریزی؟؟

نه یکم کره میزنم.ماست شب نمیدم نفخ میکنه.میتونی براش یکم ماست بزنی نرم بشه.حیلمم براش درست کن صبحانه و ناهار خوبه

دخترم بدغذاسنمیدونم چی دیگه دریت کنم الویه بجا سس ماست میریزی؟؟

کتلت و کوکو رو براش کوچولو درست کن خودش بخوره.پسر من الرژی داشت بچم خیلی اذیت شد تقریبا بیشتر غذاهارو حساسیت داشت الان میتونه بخوره خوشحال میشم.راستی موز هم خیلی خوبه سیرش میکنه بعدازظهر بهش میدم