2777
2789
عنوان

شکایت

172 بازدید | 11 پست

مدرسه پسر من دبستانه دولتی کارنامه تو دفتر میدن اونقدر ام اصرار میکنن کمک های مردمی اونقدر تحقیر میکنن معلما و مادرای دیگه رو میندازن به جون اآدم یکی نداشته باشه باید آب بشه به خدا دیدم خانممی و حالش بد شد قرمز شده بود دستاش میلرزید بعد در و قفل کرده بود تا. کارناممه نمیداد ول نمیکرد اصلا حالم بد شد چهره ی خانمه میاد جلو چشمم میشه ناشناس. گزارش مدرسه رو بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من بودم زنگ میزدم ۱۱۰ جمعشون میکردم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
حق دارن با مردم اینکارو کنن بعد مدیر شماره حساب میده کارت خان نداره. که نفهمن

حتما گزارش بدین انقدر بدم میاد ازین مدیرای مفت خور

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت؛ من همه محو تماشای نگاهت...🕊

مدرک جمع کنین ویدیو بگیرین شکایت کنین آدم شن

چطور جمع کنم با مادرا ارتباط ندارم بعد مادرا بدتر میگفتن باید بدید. حق بچه های ما ضایع میشه. چه حقی اسمش کمکه من خودم دادم دوست داشتم ولی یکی نداره چرا کارت خوان نداری از ترس مالیات احتمالا

چطور جمع کنم با مادرا ارتباط ندارم بعد مادرا بدتر میگفتن باید بدید. حق بچه های ما ضایع میشه. چه حقی ...

همه باید متحد بشن یکی شکایت کنه فایده نداره که تهش میگن ن ما اینجوری نیستیم به کسی زور نمیگیم قضیرو جمعش میکنن

خدا شاهده یک هفته اس حاالم بده معلم به یکی دو تادمادرا دست میداد میگفت چقدر خوب تربیت کردی اون یکی بچه در گوش مامانش گفت منم گفت با ادبم منو چرا نگفت حالم بهم خورد از رفتاراشون گفت کمک مردمی همه ندن مدیر نمیزاره واسه بچه ها فیلم بزارم

همه باید متحد بشن یکی شکایت کنه فایده نداره که تهش میگن ن ما اینجوری نیستیم به کسی زور نمیگیم قضیرو ...

من خودم الان دلم آشوبه یه کاری کنم چون خیلی ناراحت شدم از کاراشون انگار یهدجای قلبم درد گرفته چیکار کنم یه تلنگری بخورن

من خودم الان دلم آشوبه یه کاری کنم چون خیلی ناراحت شدم از کاراشون انگار یهدجای قلبم درد گرفته چیکار ...

روزی که بازرس میاد مدرسه بهشون بگو آموزش پرورش هم فکر کنم بشه رفت مطرح کرد