2777
2789
عنوان

دخترا چی بخرم

114 بازدید | 13 پست

میخاستم عروس هلندی بخرم اما الان گفتم به جاش برم عینک بدون نمره بخرم چون فک میکنم با عینک خوشگل ترم و قبلا داشتم بهم خیلی میومد الان اعتماد به نفس ندارم اصلا🫤بنظرتون کدوم رو بخرم ؟!

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر به همشبیه نیستن 😂من بودم اول به ظاهرم میزسیدم هرچند الان عروس هلندی دارم ولی ظاهر برام اولویته همیشه

انسانیت ملاک پیچیده ای ندارد !همینکه در میان مردم زندگی کنیم ،ولی هیچگاه به کسی ؛زخم زبان نزنیم ...دروغ نگوییم ...کلک نزنیم ...دلی را نشکنیم ...سوء استفاده نکنیم ...و حقی را ناحق نکنیم ...یعنی انسانیم ...!❤️

چقدر به همشبیه نیستن 😂من بودم اول به ظاهرم میزسیدم هرچند الان عروس هلندی دارم ولی ظاهر برام اولویته ...

پس برم عینک بخرم🙁😂

پس برم عینک بخرم🙁😂

اره ، من هرچی پول دارم فقط برای لباس و لوازم ارایش و طلا خرج میکنم 😅

انسانیت ملاک پیچیده ای ندارد !همینکه در میان مردم زندگی کنیم ،ولی هیچگاه به کسی ؛زخم زبان نزنیم ...دروغ نگوییم ...کلک نزنیم ...دلی را نشکنیم ...سوء استفاده نکنیم ...و حقی را ناحق نکنیم ...یعنی انسانیم ...!❤️

اره ، من هرچی پول دارم فقط برای لباس و لوازم ارایش و طلا خرج میکنم 😅

آفرین منم با اینکه دلم خیلییی عروس هلندی میخاد ولی برم این عینکو بگیرم

آفرین منم با اینکه دلم خیلییی عروس هلندی میخاد ولی برم این عینکو بگیرم

بلی 😅